بازرگانان از رویه فعلی صادرات ضربه خورده‌اند/ قوانین غیرکارشناسی ضربه زیادی به بدنه تجاری کشور وارد کرد

رییس اتاق بازرگانی بندرعباس گفت: در حال حاضر رویه صادرات با مشکلات عدیده‌ای روبروست و بازرگانان از رویه فعلی ضربه های فراوانی خورده اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرعباس، محمدرضا صفا اظهار داشت: استان هرمزگان  از ظرفیت های متعددی در ابعاد مختلف نظیر کشاورزی، صنعت و معدن برخوردار است.

وی بیان داشت: استان ما در حال حاضر در بخش صادرات آبزیان در کشور حرف اول را می‌زند و رتبه یک کشور را به خود اختصاص داده است.

صفا ادامه داد: قوانین غیرکارشناسی و مختل کننده امور ضربات زیادی به بدنه تجاری کشور وارد ساخته است و در این بین صادرکنندگان محصولات کشاورزی و به دنبال آن کشاورزان ضررهای فراوانی را متحمل شده اند.

وی ادامه داد: هرمزگان در کشت گلخانه ای رتبه نخست را دارد و بهترین نوع نارنگی مربوط به این استان است، بهترین نوع خرما  و محصولات خرمایی متعلق به استان هرمزگان است و در کشورهای حاشیه خلیج فارس و حتی کشورهای اروپایی طرفداران فراوانی دارد.

صفا بیان داشت: استانی با چنین ظرفیت چرا باید برای صادرات محصولاتش به کشورهای هدف با مشکل مواجه باشد و چرا برای تولیدات خارج از فصل استان هرمزگان که بازار بسیار خوبی در کشورهای دیگر دارد اولویت بندی نشده است.

وی تاکید کرد: ممنوع کردن صادرات سیب و پرتقال و عدم تعادل در صادرات برخی محصولات بازار را با کمبود و عدم تعادل قیمت مواجه ساخته و این در حالی است که می توان با یک برنامه مدون محصولات خارج از فصل استان هرمزگان را جایگزین صادرات محصولی نظیر سیب کرد.

وی تصریح کرد: باید در کنار صادرات محصولی همانند سیب محصولات خارج از فصلی همچون گوجه فرنگی، خیار، بادمجان و فلفل قرار بگیرد که اتاق بازرگانی در این باب نامه نگاری های لازم را انجام داده است.

صفا ضمن قدردانی از تلاش ها و پیگیری های شعبان رییس  نمایندگی وزارت امور خارجه در باب رایزنی برای ارتباط اتاق بازرگانی بندرعباس با کشورهای هدف و تلاش بی وقفه معاونت امور بین الملل اتاق ایران در این خصوص بیان داشت: برگزاری نشست با کشورهای سنگال، چین، افغانستان، پرتغال و قزاقستان با هدف معرفی ظرفیت های استان هرمزگان و در آینده ای نزدیک برگزاری نشست با کشورهای عضو اکو نشان دهنده عزم راسخ اتاق برای گسترش روابط بین المللی است که امید است در سال جدید دستاوردهای بسیار خوبی از این نشست ها را برای استان به ارمغان آوریم.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »