پاسدار یعنی روئیدن، بالیدن و مردانه پرکشیدن در مکتب حسین (ع)

معاون استاندار هرمزگان در بخشی از یادداشت خود آورده: در این جنگ تمام عیار مختلف الابعاد جهانی علیه ایران زمین، پاسداران سرافراز این دیار اقتدار و قدرت خود را به خوبی به رخ سلطه گران کشیده اند و می کشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرعباس، ایرج حیدری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان و فرمانده پایگاه بسیج شهید دباغیان استانداری به مناسبت روز پاسدار و جانباز طی یاداشتی به تبیین جایگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداخت.

گفتن از شما، گفتن از عروج و خدا و پرواز است. آن هنگام که در آغوش خطر، برای خفتن چشم‌های امن دیگران، تن به آتش می‌دهید.

واژه ی جانباز نیز یادآور حماسه دلاورمردانی است که با لبخند خود بر زخم‌های ناشی از اصابت تیر و ترکش نام زیبای عباس (ع) را در کربلا زنده می‌کنند.

روز جانباز روز کسانی است که همانند حضرت عباس(ع) در وفاداری به امام و ولی زمان خود پایدار ماندند.

انقلاب اسلامی ایران مدیون خون پاک شهیدان و جانفشانی جانبازان سرافراز و ایثار پاسداران جان بر کف خویش است؛

انقلاب شکوهمند اسلامی مردم ایران باعث گردید که منافع سلطه گران جهانی با خطر جدی مواجه شود، به همین دلیل از همان بدو پیروزی، جنگی تمام عیار را در ابعاد مختلف نظامی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی بر ضد آن آغاز کردند و تا به امروز با تمام توان تداوم بخشیده اند.

در این جنگ تمام عیار مختلف الابعاد جهانی علیه ایران زمین، پاسداران سرافراز این دیار اقتدار و قدرت خود را به خوبی به رخ سلطه گران کشیده اند و می کشند.

در عرصه های فرهنگی سپاه و بسیج با برنامه‌های سنجیده و پیگیر و مداوم خود در مقابله با تهاجم گسترده فرهنگی دشمن و در دفاع از مبانی و ارزش های اسلام و جمهوری اسلامی جدیت و اهتمامی ویژه از خود نمایش نهاده اند.

در عرصه  اقتصادی نیز با ورود متخصصانه به حوزه های گوناگون اقتصادی در پیشبرد پروژه‌های کلان عمرانی و صنعتی نقشی بی بدیل ایفا نموده اند، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا نماد روشنی از توانمندی سپاهیان عزیز در عرصه های بنیادین و زیر ساختی حوزه های متنوع اقتصاد است.

در عرصه های علمی و نظامی اوج اقتدار سپاه چشم جهانیان را خیره کرده است، موفقیت های بی نظیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ساخت و تولید پیشرفته‌ترین جنگ افزارهای روز دنیا، ایران را در زمره قویترین نیروهای نظامی دنیا قرارداده است.

پیشرفت حیرت انگیز ایران در حوزه موشکی و پهبادی موجب افزایش فزاینده ضریب بازدارندگی امنیتی کشورمان ایران گردیده است، با این اقتدار و توان نظامی سپاهیان مقتدر انقلاب اسلامی هیچ ابرقدرتی جرات حمله به ایران را حتی به مخیله خود هم راه نخواهد داد.

از دیگر توفیقات افتخار آمیز پاسداران کیان ایران زمین گسترش عمق استراتژیک و حوزه نفوذ ایران در منطقه  خاورمیانه است.

امریکایی ها برای اجرای طرح خاورمیانه جدید خود که هدف آن تجزیه کشورهای منطقه و تضعیف و کوچک سازی آنها به نفع رژیم صهیونیستی بود، ۷ تریلیون دلار هزینه کردند؛ اما جمهوری اسلامی ایران برمبنای سیاست کلی خارجی خود یعنی دفاع از مظلومین و مسلمانان عالم با حمایت از نیروهای مقاومت نقشه های شوم آمریکا و نظام سلطه را نقش بر آب ساخت.

حسن ختام کلام این که مگر می شود از پاسدار گفت اما از پاسدار جاودانه و اسطوره ی یکتای وطن سخنی نگفت؟!

آری مگر می توان از پاسدار گفت اما از پاسدار بزرگ و بی نظیر وطن حاج قاسم سلیمانی چیزی نگفت؟!!

آن پاسدار رشیدی که شکوهمندانه هیبت پوشالی آمریکا و اعوان و انصارش را به سخره گرفت و با ایمان و توکلش و با همت و تدبیر بی بدیلش کاری کرد کارستان!

بر روان پاکش هزاران درود!

انتهای پیام/ ۸۸۰۵۵

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »