بیش از نیمی از جمعیت کشور فقیر هستند

تبریز- فعال سیاسی و اقتصادی اصلاح‌طلب گفت: زمانی کمتر از سه دهک جامعه زیر خط فقر بودند ولی امروز بیش از نیمی از جمعیت روی خط فقر و یا زیر آن زندگی می‌کنند و این روند منفی همچنان ادامه دارد.

محسن مهرعلیزاده در گفت و گو با خبرنگار مهر در تبریز گفت: نباید از آرمان‌های انقلاب و امام راحل (ره) فاصله بگیریم، وضعیت معیشتی جامعه و ایجاد رفاه یکی از آرمان‌های امام راحل و تاکیدات مقام معظم رهبری است.

وی سپس ادامه داد: با اینکه مردم در بسیاری از مخارج صرفه جویی می‌کنند و با حداقل‌ها می‌سازند ولی درآمد بسیاری از آنها فقط حتی یک سوم هزینه‌های زندگی را هم کفاف نمی‌دهد.

مهرعلیزاده گفت: این مطلب از بعد اقتصادی اسف انگیز است که شاخص‌های اقتصادی و پولی کشور به قدری متاثر از رفتار و کردار بیگانگان و مخالفین کشور و مردممان باشد که وقتی بایدن در پاسخ به سوال خبرنگار در خصوص مذاکرات و روابط با ایران به علامت منفی سر تکان می‌دهد، دلار در کشور مان چند هزار تومان بالا می‌رود. این وضعیت از بین نمی‌رود مگر با خنثی سازی تحریم‌ها و خلع سلاح بیگانگان از ابزار تحریم و اعمال فشار اقتصادی به مردم کشورمان.

مسائل اقتصادی بالاترین فشار را به مردم وارد می‌کند

وی با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی بالاترین فشار را به مردم وارد می‌کند، ادامه داد: اگر مشکلات اقتصادی همچنان پا برجا باشد و وضعیت معیشتی مردم بهبود پیدا نکند و آسایش و آرامش مردم تامین نشود نمی‌توان به اهداف ترسیم شده نظام جمهوری اسلامی رسید.

او همچنین در خصوص تحریم‌های آمریکا گفت: همه تحریم‌های وضع شده علیه کشورمان نه از سوی سازمان ملل بلکه با اراده و خصومت آمریکا و بر اساس قوانین این کشور بوده و لزوماً برای سایر کشورها لازم الاجرا نیست اما مع السف شاهد آن هستیم که دیگر کشورها همچون ژاپن، کره و چین و دیگر کشورهای اروپایی در اجرای این تحریم‌ها با آمریکا همکاری می‌کنند.

نباید تصور کنیم «بایدن» شرایط مطلوبی برای ما فراهم می‌سازد

معاون اسبق رئیس جمهور و عضو اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه باید به استقلال اقتصادی همپای استقلال سیاسی بها بدهیم گفت: در دولت گذشته آمریکا، اروپایی‌ها در کنار ترامپ نبودند و او تنها بود ولی اکنون اروپایی‌ها در کنار بایدن هستند و تفاوت ترامپ و بایدن این هست که ترامپ همراهی اروپا را نداشت ولی بایدن دارد و بدین‌ترتیب نباید فکر کنیم آنها شرایط مطلوبی را برای ما فراهم خواهند کرد.

وی با تاکید بر اینکه علاج کار این است که بتوانیم روی پای خودمان بایستیم، افزود: باید تصمیمات درست اقتصادی، پولی، اشتغال، تولید، صادرات و واردات گرفته شود تا از پتانسیل‌های اقتصادی و توسعه کشور حداکثر بهره برداری را داشته باشیم، نمونه آن قانون بودجه ۱۴۰۰ است که همچنان شاهد حذف نشدن ارز ۴۲۰۰ تومانی در بودجه سال آینده هستیم که این سیاست باعث ایجاد رانت و فساد اقتصادی و لطمه به تولید و صادرات خواهد بود.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »