۱۳ اثر به نخستین جشنواره «مونولوگ» رودان راه یافت

دبیر نخستین جشنواره مونولوگ رودان از راه یافتن ۱۳ اثر به جشنواره مونولوگ این شهرستان خبر داد.

نصرالله شریفی دبیر نخستین جشنواره مونولوگ و سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رودان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در رودان اظهار داشت: مرحله بازبینی آثار در تاریخ ۱۵ و ۱۶ اسفندماه برگزار و ۱۳ اثر به نخستین جشنواره مونولوگ شهرستان راه یافتند.

وی ادامه داد: این جشنواره در سه بخش مسابقه، جانبی و مهمان در تاریخ ۲۰ الی ۲۲اسفندماه در سالن شیخ طوسی رودان برگزار می‌شود.

شریفی خاطرنشان ساخت: حلیمه افراشته، مریم سالارنسب و مرضیه کریمی داوران این جشنواره هستند.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رودان  از آثار  مهران آقایی‌نسب با نمایش «جادوی جارو»، سعید درویشی با نمایش «کمدی پرواز»، زهیر روحانی با نمایش «تو با من سالسا می‌رقصی»، مسعود رامشگر با نمایش «جنایت تلخ»، حدیث زمانی با نمایش «سواری گرفتن از اسب‌های آبی»، امیر صالحی با نمایش «گام معلق خفتگیر»، ریحانه صالحی با نمایش «درباره ماندن»، ناصر عابدینی با نمایش «آنالیز»، فاطمه عبیری با نمایش «من نمی‌خوام آدم خوبی باشم»، علی‌اصغر کمالی با نمایش «عروسک جنگی»، راحله کریم‌پور با نمایش «هزار شمارش نامعکوس»، حسن نیکخواه با نمایش «گام معلق خفتگیر»، علیرضا ولی‌زاده مقدم با نمایش «سکوت در آتش» و در بخش جنبی نیز، عقیل پورعبدالله با نمایش «هویت نامعلوم یک دیوانه»، یسنا زینلی با نمایش «شبگرد»، نرجس عبیری با نمایش «شبگرد» به‌عنوان آثار برگزیده این جشنواره نام برد.

وی بیان داشت: هانیه نخچیرگان با نمایش «یک ربع آخر» که پیش‌تر به عنوان اثر برگزیده جشنواره تئاتر مونولوگ استان هرمزگان انتخاب شده، به‌عنوان مهمان به روی صحنه می‌رود.

شریفی در پایان گفت: اولین جشنواره مونولوگ رودان ۲۰ تا ۲۲ اسفند ماه ۱۳۹۹ رودان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/۸۸۰۵۹

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »