اختتامیه سومین جشنواره موسیقی کیش برگزار شد

سومین جشنواره موسیقی کیش با معرفی برگزیدگان این دوره، تقدیر از یک چهره پیشکسوت موسیقی نواحی به کار خود پایان داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از روابط عمومی سومین جشنواره موسیقی کیش، در این مراسم که ۶ اسفندماه در سالن خلیج فارس مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد، سعید پورعلی _معاون فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش _ با تاکید بر اینکه امروز و در سومین دوره جشنواره موسیقی کیش گنجینه‌ای غنی از گروه‌های موسیقی نواحی شناسایی شده‌اند که در ادوار مختلف پیش رو دل گردشگران و مردم منطقه را به این داشته‌های فرهنگی شاد کنند خاطر نشان کرد: موسیقی زبان مقاومت و پایداری و ریشه‌دار فرهنگی این دیار است؛ از خراسان تا کردستان تا خوزستان و بوشهر و هرمزگان و سیستان و بلوچستان عرصه سازها، نواها، موسیقی‌ها و ترنم‌هایی است که هر ایرانی به آن افتخار می‌کند و به خود می‌بالیم که در چنین فرهنگ غنی و بر بستر چنین نام پرفرازی یعنی ایران زندگی می‌کنیم.

حمید هادی – دبیر هنری سومین جشنواره موسیقی کیش – نیز در این مراسم با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره گفت: بر این باوریم شناخت هر قومی در تاریخ را می‌توان در موسیقی و ادبیات آن جستجو کرد و توجه به اینگونه موسیقی نگاهی شگرف در ریشه تاریخی آن است و از آنجا که هر یک از مقام‌های موسیقایی روایت تاریخی از مردمان روزگارش است که با حس مودت و همکاری جمعی در جشن و سرور؛ پایکوبی و سماع، بزم و رزم و در نهایت غم و شادی بصورت ناخودآگاه آفریننده آن هستند؛ در کار و تلاش و زندگی روزمره مردمان راستین هر سرزمین و ایجاد ریتم و حرکات، آفرینش موسیقی و منشاء کارآوازهاست.

هادی با بیان اینکه موسیقی فولکلور ایران بیان احساسات پاک و صادقانه مردم است و هرگونه باور یا رسیمی که مورد وثوق افراد یک طایفه یا اجتماعی قرار گیرد با گذشت ایام اصالت پیدا می‌کند به عنوان سنت و رسم ملی آن جامعه معرفی می‌شود، تاکید کرد: از دیگر قابلیت‌های حرکات آیینی و موسیقی کارآواز رنگ و جلایی خاص بخشیدن به زندگی سخت و دشوار مردمانی سخت کوش و ابزاری جهت ایجاد ارتباط نمادین است.

وی ادامه داد: در فراز و نشیب دوران مستند سازی موسیقی حرکات آیینی نوای ایران صیانت از جلوه‌های ماندگار موسیقایی این سرزمین هنر پرور مهمترین عامل درحفظ و گسترش ذخایر فرهنگی است و با اجرای اینگونه جشنواره‌ها سرمایه‌های ملی میراث معنوی و فرهنگی اقوام ایران از فراموشی و خاموشی حفظ می‌گردند.

وی با بیان اینکه پس از فراخوان جشنواره ۸۷ اثر مرتبط به دبیرخانه ارسال شده بود که در مجموع ۳۸ اثر به مرحله نیمه نهایی راه یافت افزود: از بین آثار ۸ اثر شایسته تقدیر شناخته شد.

دبیر هنری جشنواره ملاک اصلی ارزیابی گروه‌های شرکت کننده در جشنواره را تکنیک انتقال حرکات، هماهنگی و نظم در اجرای گروهی، توجه به اصالت وخلاقیت در حرکات آیینی، بازخورد وقار اجرا و عواطف خاطب و رعایت الگوی جشنواره برشمرد.

در این مراسم هشت گروه از میان شرکت کنندگان در مرحله نهایی انتخاب و شایسته تقدیر شناخته شدند؛ گروه میسان از خوستان به سرپرستی باسم حمادی، گروه سروخراسان از خراسان رضوی به سرپرسی محمد فاروق کیانی، گروه چیکسای از خراسان شمالی( کرمانجی) به سرپرستی حامد مطرانلویی، گروه شنه شاهو از کردستان به سرپرسی شاهو فتحی، گروه هامون از سیستان و بلوچستان به سرپرستی علیم قادر آتشگر، گروه ایگیدلر از اردبیل به سرپرستی آرش نظری، گروه زندگی از مازندران به سرپرستی علی حسن نژادی و گروه زاروگه از استان هرمزگان به سرپرستی ایوب گلزاری.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »