تأمین فضای فیزیکی مورد نیاز برای راه‌اندازی پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از یاسوج  به نقل از روابط عمومی دانشگاه یاسوج، سید شمس‌الدین هاشمی با اعلام اینکه نام پارک علم و فناوری در پیوست بودجه سال 96 ثبت شده و به آن ردیف بودجه اختصاص داده شده است، گفت: بر اساس مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، قسمتی از سایت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج و سوله و سایت ورزشی دانشگاه پیام نور یاسوج در زمینی به مساحت 19 هکتار واقع در کیلومتر 13 جاده یاسوج – شیراز به پارک علم و فناوری اختصاص می­‌یابد.

مسؤول راه‌اندازی پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: پس از اجرایی شدن این مصوبه، فضای فیزیکی مورد نیاز جهت راه‌اندازی پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد تأمین شده و موانع موجود بر سر راه تأسیس پارک استان برداشته می‌شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه یاسوج افزود: در جلسه ماه قبل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس­ جمهور، مدیرکل برنامه­‌ریزی امور فناوری وزارت علوم و معاون دانشگاه پیام ­نور برگزار شد، مقرر گردید سوله و دو ساختمان واقع در زمین­های دانشگاه‌­های آزاد اسلامی و پیام نور با زیربنای کل حدود 9000 متر مربع به پارک علم و فناوری واگذار شود.

 هاشمی اظهار امیدواری کرد با تلاش عمومی همه نخبگان استان روند راه­‌اندازی پارک علم و فناوری استان تسریع شده و آرزوی دیرینه نخبگان و دانشگاهیان استان هرچه سریعتر محقق شود.

این مسؤول ضمن تجلیل از رهنمودهای آیت‌الله ملک‌حسینی نماینده ولی فقیه در استان، پیگیری‌­ها و تلاش‌­های دکتر خادمی استاندار استان و دکتر هاشمی معاون وزیر علوم و همچنین مساعدت‌­های معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج ابراز داشت: با توجه به اینکه در حال حاضر ساختمان‌های ذکر شده آماده بهره‌­برداری نیستند، پس از اخذ مجوز پارک علم و فناوری، سوله استانداری و یک ساختمان دانشگاه به صورت امانی در اختیار پارک قرار گرفته و ان‌شاءالله زمینه بهره‌برداری از اقتصاد دانش بنیان برای استان فراهم خواهد شد.

هاشمی در پایان با تأکید بر خواست فناوران، نخبگان و مخترعان استان برای راه‌اندازی پارک علم و فناوری اذعان داشت: طی 10 سال گذشته تلاش­‌های بسیاری صورت گرفته تا استان کهگیلویه و بویراحمد نیز دارای پارک علم و فناوری شود که امیدواریم این مهم در سال مزین به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل با اقدامات کارساز همه مسؤولان امر محقق شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »