«تحقیق و تفحص» فرآیندی طبیعی در وظیفه نظارتی مجلس است/ مسیر توسعه قشم ریل گذاری شده است

رئیس فراکسیون مناطق آزاد مجلس یازدهم گفت: زیرساخت‌های ایجاد شده در سنوات اخیر قشم مسیر توسعه آتی این منطقه آزاد را شتاب می‌بخشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از قشم، معصومه پاشایی‌بهرام ظهر امروز در دیدار با امام جمعه شهرستان قشم اظهار داشت: اطلاع‌رسانی پیشرفت‌های انجام شده در مناطق آزاد بویژه منطقه آزاد قشم یک ضرورت است.

وی افزود: توسعه و پیشرفت‌های زیادی در سال‌های اخیر جزیره قشم اتفاق افتاده و آیندگان با استفاده از زیرساخت‌های ایجاد شده در این جزیره مسیر توسعه را با سرعتی بیش از پیش دنبال می‌کنند.

رییس فراکسیون مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی مجلس یازدهم تصریح کرد: انجام تحقیق و تفحص از سوی مجلس را یک روند نظارتی عادی برای کاهش تنش‌ها و عاملی برای پیشرفت بیشتر قشم با هدف کمک به حل مشکلات و مسایل مناطق آزاد است.

پاشایی‌بهرام گفت: اقدامات و رهنمودهای ائمه جمعه به عنوان پل ارتباطی مجلس با مردم بسیار حائز اهمیت و شایسته تقدیر می‌باشد.

وحدت شیعه و سنی قشم یاری‌گر مدیریت جزیره است

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز وجود وحدت بین شیعه و اهل سنت در جزیره قشم را هماهنگ کننده و یاری‌گر مدیریت این جزیره خواند و گفت: این وحدت نیز در سایه همدلی و هم سویی ائمه جمعه شیعه و اهل سنت این جزیره به دست آمده است.

حمیدرضا مومنی افزود: اگر نگاه باز و توسعه‌‎ای ائمه جمعه شیعه و اهل سنت شهرستان قشم نبود، بی‌شک امکان هماهنگی بین بخش‌های مختلف برای اجرای طرح‌های بزرگ توسعه در این جزیره مرزنشین که هم از نظر قومیت و هم از نظر مذهب یکی از مناطق متکثر و متنوع کشور است، وجود نداشت.

الله‌ وردی‌ دهقانی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم نیز  با قدردانی از نقش موثر ائمه جمعه در پیشبرد برنامه‌های توسعه در کشور از جزیره قشم به عنوان یک ظرفیت جهانی برای کشورمان نام برد و گفت: این انتظار به حق مردم است که سرعت و آثار توسعه در کشور بیشتر شود ولی باید در نظر داشته باشیم که تحریم‌ها و برخی اشتباهات در سیاستگذاری‌ها، موجب کند شدن روند توسعه شده است.

این نماینده مجلس نیز مقوله تحقیق و تفحص و سئوال نمایندگان را یک روند طبیعی در فعالیت‌های نظارتی خواند و افزود: این مسائل باعث روشنگری و توجه بیشتر مسوولان به ظرفیت‌ها و فعالیت‌های مثبت انجام شده در مناطق آزاد خواهد شد.

حسین گروسی، معاون حقوقی و امور مجلس دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور هم در این دیدار با پیشتاز خواندن قشم در مقوله وحدت در میان  سایر مناطق کشور، تحقیق و تفحص را بخشی از وظایف نمایندگان خواند که به گفته وی انجام آن در هر منطقه، موجب رشد و پیشرفت آن منطقه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اکثریت نمایندگان مجلس به دنبال حاکمیت عقلانیت در کشور هستند، با تاکید بر ضرورت همکاری بخش های مختلف و همراهی نمایندگان، یادآور شد: تحقیق و تفحص باید فرصتی برای جذب سرمایه گذاری و اقدامات توسعه ای بیشتر در سطح جزیره قشم شود.

حجت‌الاسلام میثم تارم امام جمعه شهرستان قشم نیز با تقدیر از توجه جدی سازمان منطقه آزاد قشم به مسائل دینی، فرهنگی و اجتماعی، اقدامات فرهنگی را موجب پیشرفت کارها و فعالیت‌های این سازمان دانست و گفت: البته ظرفیت‌های بی‌نظیری در قشم وجود دارد که با اصلاح قوانین مناطق آزاد از طرف نمایندگان مجلس و حمایت‌های دولت می‌توان از این ظرفیت‌ها استفاده بهینه کرد.

وی یکی از مواردی که مجلس شورای اسلامی می‌تواند با اصلاح قوانین در مناطق آزاد از جمله منطقه آزاد قشم مشکلات را رفع کند، یکپارچگی امور مدیریتی در این مناطق دانست و خواستار توجه جدی نمایندگان مجلس به این موضوع شد.

امام جمعه شهرستان قشم همچنین از تصمیمات خلق الساعه برخی دستگاه‌ها که موجب ناهماهنگی‌ها در کشور می‌شود، انتقاد کرد و در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تنوع مذهبی و قومیتی در جزیره قشم و تشریح همکاری‌ها و هماهنگی‌های مسوولان، سازمان‌ها و نهادهای مستقر در جزیره قشم، وحدت و همدلی بین مردم و سایر اقشار را در جزیره کم نظیر خواند.

به گزارش فارس، جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سال‌های ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شده است.

انتهای پیام/88050

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »