بذرپاش: نسل جوان کشور باید توجیه شوند

رییس دیوان محاسبات کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران با سیاست‌های درست رهبر معظم انقلاب و آرمان‌های بلند امام راحل پناه مظلومان و آزادگان جهان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، مهرداد بذرپاش روز چهارشنبه در مراسم راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن شهرستان ری در حرم مطهر امام راحل، اظهار داشت: زمانی که امام خمینی (ره) فرمودند در کنار بلوک شرق و بلوک غرب قدرت دیگری به نام جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است برخی به این حرف باور نداشتند ولی امروز می بینیم که ایران اسلامی یک قدرت و ملجا آزاگان جهان شده است.

وی افزود: قدرت و موقعیت جمهوری اسلامی ایران پس از ۴۲ سال به قدری اهمیت دارد که روسای جمهور کشورهای مختلف باید در مقابل آن موضع مشخص داشته باشند.

این مسئول با اشاره به اینکه دشمنان با انواع رسانه ها از جمله فضای مجازی به دنبال ایجاد شبهه و زدن انواع انگ و تهمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، خاطرنشان کرد: امروز وظیفه تک تک افراد جامعه، متدینین و کسانی که زمان شاه را لمس کرده اند این است که نسل جوان کشور را توجیه کنند.

بذرپاس یادآور شد: ۷۰ درصد جمعیت ایران در حال حاضر متولدین پس از انقلاب هستند که زمان طاغوت را لمس نکرده اند از همین رو باید افراد آگاه جواب تمامی شبهات و تهمت هایی که دشمنان به این نظام را می زنند را به خوبی به این نسل جوان تبیین کنند.

وی با اشاره به اینکه ارزش های و اهداف انقلاب اسلامی آنگونه که باید در مدارس و اماکن عمومی به خوبی به جوانان تبیین نشده است، گفت: این کم کاری دستگاه های مختلف امروز وظیفه دلسوزان نظام را دوچندان کرده است که باید به روشنگری جوانان بپردارند.

رییس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داری ۲ بعد روح و کالبد است، تاکید کرد: عملکرد دستگاه های مختلف و مسئولان نظام در حال حاضر جزو کالبد نظام محسوب می شود.

بذرپاش ادامه داد: گاهی اوقات دیده می شود عملکرد بد دستگاه ها، مسئولان و فرزندانشان که جزو کالبد نظام محسوب می شوند به نام کلیت نظام اسلامی ایران نوشته می شود، عملکرد افراد نباید موجب خدشه در روح نظام شود.

وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب هرگز در مسایلی که روح نظام را هدف قرار داده بود به خوبی کوتاه نیامد، چرا که کوتاه آمدن رهبر جامعه از ارزش های آن موجب انحراف در حرکت کل نظام می شود.

این مسئول تاکید کرد: مردم باید همیشه در رکاب و پشت سر رهبر معظم انقلاب باشند چرا که برنامه ها و اهداف ایشان فقط با حمایت و حضور مردم در صحنه امکان پذیر است.

بذرپاش با بیان اینکه شیعه پس از یکهزار و ۴۰۰ سال توانسته است یک حکومت اسلامی برای خود ایجاد کند، اظهار داشت: آخرین حکومت اسلامی تاریخ مربوط به حکومت پنج ساله امیرالمومنین (ع) است، اگر خدایی نکرده با عملکرد غلط ما این نظام از بین رود هزاران سال طول می کشد تا شیعه صاحب حکومت اسلامی شود.

وی تاکید کرد: اگر می خواهیم حکومت اسلامی ایران حفظ شود باید همگان یک دل و یک صدا پشت سر رهبری و مطیع ایشان حرکت کنیم.

به گزارش ایرنا، راهپیمایی مراسم ۲۲ بهمن امسال شهرستان ری بخاطر رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت خودرویی و موتوری از حرم عبدالعظیم(ع) آغاز و تا حرم بنیان گذار کبیر انقلاب ادامه داشت.

در این مراسم ضمن خواندن قطعنامه ضد استکباری پرچم آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی به آتش کشیده شد.

شرکت کنندگان در این مراسم با در دست داشتن پلاکاردهایی با عکس سردار سلیمانی، پرچم ایران و با سر دادن ندای تکبیر و شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل انزجار خود را از استکبار به جهانیان نشان دادند.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »