بیست و یکمین کنگره سرداران و 4 هزار شهید دارالشهدای تهران برگزار می‌شود

بیست و یکمین کنگره سرداران و چهار هزار شهید دارالشهدای تهران (منطقه ۱۷ تهران) از 8 بهمن تا ۲۲ اسفندماه سال جاری به یاد سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی و پاسداشت شهدای عرصه سلامت برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، رسول آذرسرا، دبیر ستاد کنگره سرداران و چهار هزار شهید دارالشهدای تهران (منطقه ۱۷) با اعلام این خبر اظهار کرد: بیست و یکمین سال برگزاری این کنگره از هشتم بهمن‌ماه (سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س) تا ۲۲ اسفندماه سال جاری (روز بزرگداشت شهدا) با ‌یاد سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی و پاسداشت شهدای خدمت در عرصه سلامت و بهداشت برگزار می‌شود.

وی افزود: امسال با توجه به قرار داشتن کشور در شرایط کرونا و لزوم حفظ سلامت مردم، هیئت‌امنای کنگره با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بر آن شدند تا جهت پاسداشت مقام شامخ شهدا، اغلب برنامه‌های کنگره امسال را با جمعیت محدود و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار و در فضای مجازی منتشر کنند.

آذرسرا ادامه داد: به همین دلیل، طبق سنوات ۲۱ سال گذشته، مراسم افتتاحیه کنگره با عنوان «بزرگداشت شهدای معلم و دانش‌آموز» طی روز چهارشنبه، هشتم بهمن‌ماه با حضور نمادین دانش‌آموزان در دبیرستان شهدای هویزه منطقه ۱۷ برگزار و به صورت زنده در شبکه شاد و تلویزیون اینترنتی خیمه‌گاه پخش خواهد شد.

وی برگزاری ۲۱ یادواره مجازی شهدا در ۲۱ مسجد و هیئت مذهبی منطقه ۱۷ تحت عنوان «یاد یاران»، اجرای ۲۱ طرح جهادی کمک مؤمنانه در راستای کمک‌رسانی به خانواده‌های مستضعف دارالشهدای تهران و اجرای ۲۱ ویژه‌برنامه مجازی «زنگ شهدا» در روزهای چهارشنبه از ساعت ۱۳ تا ۱۴ در شبکه دانش‌آموزی شاد را از دیگر برنامه‌های بیست و یکمین سال برگزاری این کنگره عنوان کرد.

بیست و یکمین کنگره سرداران و 4 هزار شهید دارالشهدای تهران برگزار می‌شود

دبیر ستاد کنگره سرداران و چهار هزار شهید دارالشهدای تهران افزود: آئین غبارروبی دل‌ها ویژه عطرافشانی حرم‌های مطهر شهدای گمنام مدفون در آستان مقدس امامزاده حسن(ع)، بوستان زمزم و ابوذر، کاشت نهال به یاد چهار هزار شهید منطقه توسط دانش‌آموزان در روز درختکاری، برگزاری طرح شهید علمدار در قالب برگزاری روضه‌های فاطمی درب منازل شهدا، رونمایی از یادمان دارالشهدای تهران در بهشت زهرا(س) و باغ‌‌موزه دفاع مقدس و کوچه باغ شهدا، از دیگر برنامه‌های جنبی این کنگره خواهد بود.

آذرسرا همچنین، از افتتاح شبکه تلویزیون اینترنتی خیمه‌گاه به عنوان اولین قرارگاه رسانه‌ای دارالشهدای تهران و برگزاری جشنواره فیلم کوتاه موبایلی با موضوع خاطرات ایثارگران و خانواده معظم شهدا خبر داد و بیان کرد: طرح هدیه‌ای به ملکوتیان با چهار هزار ختم قرآن کریم برای شادی ارواح طیبه شهدا، باغبانان لاله‌ها و اموات همزمان با برگزاری دیگر برنامه‌های کنگره امسال اجرا خواهد شد.

وی اظهار کرد: منطقه ۱۷ تهران با تقدیم چهار هزار شهید، بیشترین آمار شهدا را نسبت به وسعت منطقه‌ای در کشور به خود اختصاص داده و کنگره سرداران و چهار هزار شهید دارالشهدای تهران (منطقه ۱۷) بیست و یک سال است که به صورت مردمی و خودجوش توسط خانواده‌های شهدا، جمعی از علما، فعالان و دغدغه‌مندان حوزه ایثار و شهادت و مردم در حال فعالیت است.

بیست و یکمین کنگره سرداران و 4 هزار شهید دارالشهدای تهران برگزار می‌شود

انتهای پیام

منبع: ایکنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »