مجلس به‌دنبال یکپارچه‌سازی یارانه‌ها است

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با انتقاد از اجرای نادرست قانون اعطای یارانه معیشتی، گفت: مجلس در بودجه سال آینده به‌دنبال یکپارچه‌سازی یارانه‌ها است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی با انتقاد از اجرای نادرست قانون الزام دولت به تأمین کالاهای اساسی اظهار داشت: قانون مجلس درباره طرح یارانه معیشتی کاملاً روشن است و طبق مصوبه مجلس باید این یارانه به ۶۰ میلیون نفر از مردم داده شود و دولت نباید با تفسیر خود، این قانون را اجرا کند و تعداد مشمولان این قانون را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید:
۳ سناریوی اصلی پرداخت یارانه «حداقل» ۱۰۰ هزار تومانی

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متأسفانه دولت به صورت کامل قانون الزام دولت به تأمین کالاهای اساسی را اجرا نمی‌کند در حالی که دولت نباید نسبت به اجرای قانون استنکاف کند و به هیچ وجه درست نیست که دولت بخشی از قانون را اجرا و بخشی از ان را اجرا نکند و انتظار داریم که دولت به صورت کامل به این قانون عمل و آئین نامه آن را نهایی کند.

وی متذکر شد: برای تصویب طرح الزام دولت به تأمین کالاهای اساسی، مجلس جلسات متعددی را با حضور کارشناسان و دولتی‌ها برگزار کرد و بر این اساس باید به صورت کامل عملیاتی شود و ضرورت دارد که در این شرایط اقتصادی از مردم حمایت جدی شود.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: ما به دنبال یک کاسه کردن یارانه‌ها در بودجه سال ۱۴۰۰ هستیم و اگر امکانپذیر باشد، ممکن است مبلغ یارانه را افزایش دهیم.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: یکپارچه سازی یارانه‌ها موضوعی بسیار مهم است و اگر در این دولت این موضوع محقق نشود در دولت بعدی باید حتماً این موضوع انجام و یارانه‌ها یکپارچه شود.

میرتاج الدینی تاکید کرد: یکی از اولویت‌های اصلی مجلس شورای اسلامی، حمایت از معیشت مردم بویژه اقشار ضعیف جامعه است و بر این اساس دولت باید مصوبات مجلس از جمله یارانه معیشتی را به درستی اجرا کند و به این نکته توجه داشته باشد که قانون مجلس کاملاً روشن است و نیاز به تفسیر ندارد.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »