ممانعت از خروج سرمایه صرفا با اقدامات سلبی قابل تحقق نیست/ دولت حامی سرمایه‌گذاران است

رئیس جمهور با اشاره به عوامل سیاسی و اجتماعی در امنیت سرمایه گذاری گفت: پیامی که از مجموعه سیاست های کشور به سرمایه گذار منعکس می شود باید پیام واحد و حمایت از سرمایه گذاری باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز سه شنبه در یکصد و نود و چهارمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی، با بیان اینکه رشد سرمایه گذاری در هر کشور از مهمترین مولفه های توسعه و شکوفایی اقتصاد آن است، گفت: از بین بردن انگیزه های خروج سرمایه از کشور و تشویق جذب سرمایه از خارج کشور، دو گام اساسی در توسعه پایدار و استحکام اقتصاد کشور است.

بیشتر بخوانید:
روحانی قانون اخذ مالیات از خانه‌های خالی را ابلاغ کرد

رئیس جمهور امنیت و اعتماد متقابل دولت و بخش خصوصی را رکن بزرگ و اساسی در جذب سرمایه خواند و افزود: هیچ سرمایه گذاری که به طور قانونی در کشور سرمایه گذاری می کند، نباید در فرآیند مشارکت خود در توسعه کشور احساس ناامنی اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کند.

دکتر روحانی هدف دشمن را از تحریم ها، جلوگیری از سرمایه گذاری در توسعه زیرساخت ها و پیشرفت کشور دانست و تصریح کرد: دولت همواره تلاش کرده با حذف و اصلاح قوانین و مقررات دست و پا گیر و اصلاح بروکراسی آسیب زا زمینه جذب سرمایه را فراهم و از این طریق هم تحریم ها را خنثی کرده و هم هدف جهش تولید و ارتقای شاخص های اقتصاد مقاومتی را محقق کند.

بیشتر بخوانید:
ارزش یارانه نقدی در دولت روحانی چقدر شد؟

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت انجام صحیح وظایف و ماموریت های وزارتخانه های مرتبط با حوزه سرمایه گذاری اظهار داشت: باید با ایجاد مشوق های مستقیم و غیرمستقیم اقتصادی و تدوین قوانین شفاف در فرآیند اخذ مجوزها، سهم این مولفه اقتصادی را در کشور سرعت و توسعه بخشید.

رئیس جمهور با بیان اینکه ممانعت از خروج سرمایه از کشور صرفا با وضع قوانین و اقدامات سلبی قابل تحقق نیست، گفت: دولت از آن دسته از سرمایه گذاران داخلی و خارجی که در حوزه اقتصاد مولد سرمایه گذاری انجام می دهند به شکل ویژه حمایت کرده و مشوق هایی را برای سرمایه گذاران و اطمینان از امنیت و سودآوری سرمایه آنان در نظر گرفته است.

دکتر روحانی سیاه‌نمایی و عملیات روانی تخریبی در بخش اقتصاد از جمله در بازار بورس و نوسانات ارزی را با هدف دلسردی و انفعال بخشی از جامعه سرمایه‌داران و فعالان اقتصادی دانست و اظهار داشت: اتکا به توان داخلی منوط به وجود اعتماد و امنیت لازم برای فعالان عرصه اقتصاد است که می تواند آثار تحریم را کاهش داده و خنثی کند.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »