امام جمعه کیش خواستار برخورد با تضییع‌کنندگان حقوق بیت‌المال در این جزیره شد

امام جمعه کیش در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خواستار برخورد با تضییع‌کنندگان حقوق بیت‌المال در این جزیره شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از کیش، حجت‌الاسلام احمد حسن‌زاده امام جمعه کیش در بیست و ششمین جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر که در سالن رازی مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار شد ضمن تسلیت به‌مناسبت ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) و سالروز شهادت سردار سلیمانی اظهار داشت: توجه به مقوله حجاب و عفاف را باید ابتدا از خود شروع کرده و ادارات و نهادها را در اولویت قرار دهیم و در مرحله بعد می‌توان ساکنین و گردشگران را به رعایت حجاب توصیه کرد.

وی افزود: به دنبال اجبار گردشگران برای رعایت حجاب کامل نیستیم چراکه در بازه زمانی کوتاه حضور گردشگر در کیش، نمی‌توان باور و عقاید افراد را تغییر داد.

رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر جزیره کیش همچنین تبلیغات گسترده محیطی در سطح شهر و مبادی ورودی را ضروری دانست و گفت: در ادارات و نهادها نیز باید به تبلیغات محیطی در زمینه رعایت حجاب و ترویج  الگوی رفتاری مناسب توجه ویژه داشت.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده با بیان اینکه بازارهای کیش باید از مدرن‌ترین، پیشرفته‌ترین و باثبات‌ترین بازارهای کشور و منطقه باشد، تصریح کرد: بخش دوم این فعالیت‌ها باید از سوی صنوف انجام شود و در قالب برگزاری کلاس‌های آموزشی آداب و احکام معاملات و تجارت برای کسبه، علاوه بر ارتقای دانش عمومی، زمینه پیشرفت‌های اقتصادی فراهم شود.

وی با بیان اینکه مردم، ساکنان و گردشگران آخرین حلقه زنجیره توجه به عفاف و حجاب هستند، گفت: با نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در تمامی زمینه‌ها، کیش به‌عنوان یک مرکز مدرن اسلامی، الگویی افتخارآفرین برای آیندگان خواهد بود.

امام جمعه کیش با اشاره به ضرورت طرح مسائلی چون حجاب و مبارزه با رانت‌خواری در جهت حفظ حقوق مردم در ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: برگزاری این جلسات لازم اما کافی نیست و حراست و رؤسای ادارات مؤظف به نظارت بر رعایت عفاف و حجاب هستند تا با اقدامات اغنایی، این موضوع فرهنگی در جامعه ترویج یافته و تقویت شود.

حجت‌الاسلام حسن‌‌زاده در ادامه امر به معروف و نهی از منکر را فقط امری برای مبارزه با بی‌حجابی ندانست و خواستار مقابله با رانت‌خواری و برخورد با تضییع‌کنندگان حقوق بیت‌المال و مردم جزیره کیش شد و گفت: در موضوع ساخت فرودگاه هندورابی متاسفانه میلیاردها تومان از بودجه جزیره کیش صرف فرودگاهی شد که برای احداث این فرودگاه حتی مجوزهای قانونی از سازمان هواپیمایی کشوری هم دریافت نشده است و جالب اینجاست که پس از ساخت حتی یک بار هم هواپیما برای ورود گردشگر در آن فرود نیامده است.

رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کیش در ادامه خواستار محاکمه عاملان و بازگشت خسارات مالی در خصوص هزینه‌های گزاف و غیرقانونی احداث فرودگاه هندورابی به جزیره کیش شد و افزود: مدیرعامل سابق سازمان منطقه آزاد کیش که اکنون ارتقا هم یافته است و تمامی گروه و کسانی که در این موضوع به نوعی دخیل بوده‌اند بایستی محاکمه شوند و میلیاردها تومان خسارات مالی ناشی از هزینه‌های گزاف و سرسام‌آور احداث فرودگاه متروکه جزیره هندورابی را به مردم کیش برگردانند.

انتهای پیام/88060

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »