ابراز نگرانی ایران از قصد آمریکا برای انجام آزمایش‌های هسته ای

نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین نسبت به قصد آمریکا برای انجام آزمایش های انفجاری هسته ای ابراز نگرانی و تصریح کرد که این اقدام رژیم عدم اشاعه سلاح های هسته ای و صلح

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، کاظم غریب آبادی روز سه‌شنبه در پنجاه و پنجمین نشست کمیسیون مقدماتی معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای (سی. تی. بی. تی)، با تاکید بر موضع دیرینه و اصولی جمهوری اسلامی ایران در مورد ضرورت حذف کامل تمامی سلاح‌های هسته‌ای، افزود: ایران از اهداف مندرج در معاهده درخصوص خلع سلاح هسته‌ای با هدف نهایی برچیدن این سلاح‌ها، و همچنین خلع سلاح عمومی و کامل ذیل کنترل دقیق و مؤثر بین المللی حمایت می‌کند.

وی توضیح داد که ما همچنین قویاً معتقدیم توقف تمامی آزمایش‌های انفجاری سلاح‌های هسته‌ای و سایر انفجارهای هسته‌ای و همچنین پایان دادن به توسعه کمی و بهبود کیفی این دسته از سلاح‌ها، اولین گام ضروری در جهت خلع سلاح هسته‌ای است.

غریب آبادی با ابراز تأسف از اینکه بعد از گذشت بیش از دو دهه از تصویب این معاهده، دستیابی به هدف مذکور بیش از هر زمان دیگری دست نیافتنی شده است، افزود: اگر قرار باشد اهداف این معاهده به طور کامل تحقق یابند، تعهد کشورهای دارای سلاح هسته‌ای به خلع سلاح هسته‌ای ضروری است.

دیپلمات ارشد کشورمان سپس با ابراز تأسف از رویکرد مخرب آمریکا در قبال معاهدات خلع سلاح و عدم اشاعه هسته‌ای، ادامه داد: ما ابراز نگرانی عمیق خود، به ویژه در مورد گزارش‌هایی درخصوص مباحث مطرح از سوی مقامات ارشد آمریکا در مورد امکان انجام آزمایش‌های انفجاری هسته‌ای را ابراز می‌کنیم. چنین اقدامی نه تنها به عنوان نقض واضح توقف موقت جهانی (موراتوریوم) آزمایش‌های انفجاری هسته‌ای تلقی می‌شود، بلکه به شدت خلع سلاح و رژیم عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای و در نتیجه، صلح و امنیت بین المللی را تضعیف می‌کند.

غریب آبادی همچنین از تصویب بودجه ۱۰ میلیون دلاری در کمیته سنای آمریکا برای آماده سازی انجام چنین آزمایش هسته‌ای ابراز نگرانی شدید کرد و از واشنگتن خواست تا به تعهدات خود در این حوزه پایبند باشد.

نماینده دائم کشورمان همچنین به وضعیت عربستان سعودی در رابطه با معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای اشاره کرد و از اینکه این ریاض این معاهده را امضا نکرده است، انتقاد کرد و از این کشور خواست تا هرچه سریع‌تر این معاهده را امضا کند.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »