دستگیری سارق و جاعل حرفه‌ای/کشف خودروی ۳ میلیاردی سرقت‌شده از پارکینگ فرودگاه امام

رئیس پلیس فرودگاه‌های کشوراز کشف خودروی ۳ میلیاردی سرقت شده از پارکینگ فرودگاه امام و دستگیری سارق و جاعل حرفه‌ای خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، فرمانده پلیس فرودگاه‌های پلیس پیشگیری ناجا از دستگیری جاعل و سارق حرفه‌ای خبر داد.

سردار “حسن مهری” در تشریح خبر فوق، اظهار داشت: در پی دادخواهی فردی در ارتباط با سرقت یک دستگاه خودروی خارجی از داخل پارکینگ طبقاتی فرودگاه حضرت امام (ره)، کارشناسان آگاهی پلیس فرودگاه پلیس پیشگیری ناجا پس از بررسی دوربین های مدار بسته موفق به شناسایی فردی با هویت معلوم در این ارتباط شدند.

وی افزود: پس از بررسی‌های اولیه مشخص شد فرد مظنون که در زمینه طراحی و ساخت انواع سوئیچ‌های الکترونیکی خودروهای خارجی فعالیت می کند در پی تماس تلفنی فرد جاعل و رویت اسناد مالکیت خودروی جعل شده به پارکینگ فرودگاه امام برای ساخت سوئیچ مراجعه می کند.

فرمانده پلیس فرودگاه های پلیس پیشگیری ناجا درخصوص شگرد متهم اصلی بیان داشت: با انجام تحقیقات لازم و شناسایی ۹ نفر از کسانی که بیشترین ارتباط را با جاعل و سارق مورد نظر داشتند معلوم شد متهم اصلی در ازای پرداخت مبالغ بسیار ناچیز به افراد نیازمند مدارک شناسایی آن‌ها را اخذ و اقدام به جعل، کلاهبرداری، سرقت و افتتاح حساب بانکی به اسم این افراد می کند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با جمع‌بندی اطلاعات به دست آمده سارق که از جاعلان حرفه ای و تحت تعقیب مقام قضائی در چند استان بود، تیمی از کارکنان با اخذ نیابت قضائی به شهرستان محل سکونت متهم اعزام و در یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر و خودروی سرقتی از پارکینگ فرودگاه امام (ره) نیز در همان محل کشف می شود.

فرمانده پلیس فرودگاه های پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه ارزش خودرو مکشوفه حدودا ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: تحقیقات پلیسی پیرامون زوایای پنهان جرایم انتسابی به متهم دستگیر شده ادامه دارد.

سردار مهری خاطرنشان کرد: از تمامی شهروندان عزیز درخواست می کنیم در صورتی که با روش‌های یاد شده از آنان اخاذی و سرقت شده است، برای طرح دعوی به دایره آگاهی پلیس فرودگاه حضرت امام (ره) مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کمپرسور هوا اگر با گاز دیگری کار کند منفجر میشود.

سوال: آیا امکان استفاده از کمپرسور هوا به جای کمپرسور گاز پیرولیز (گاز طبیعی – متان) وجود دارد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »