تهران-هرمزبان – وزیر آموزش و پرورش گفت: انجمنهای اسلامی دانشآموزان در مسیر ماموریت نیروسازی و جریان سازی، فرصتی برای آیندهسازان کشور فراهم کرده است.
محسن حاجی میرزایی شامگاه چهارشنبه با انتشار پیامی در صفحه توییتر خود نوشت: ۴۱سال است که تشکل انجمنهای اسلامی دانشآموزان در مسیر ماموریت «نیروسازی، جریان سازی» فرصتی برای آیندهسازان کشور فراهم کرده است تا در عرصههای تشکیلاتی، فرهنگی و اجتماعی کسب تجربه کند. بدون شک فردا از آن همه ی دانش آموزان ایران اسلامی است.
وی افزود: اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان باید الگوی عینی و عملی تمام دانشآموزان کشور در نظم، مسئولیتپذیری، علم، ایمان، اخلاق، سختکوشی، ایثار و فداکاری باشد. تاثیر عمیق و پایدار تربیتی الگوها انکارناپذیر است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از گزارش ایرنا، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان با هدف ایجاد وحدت و هماهنگی بین انجمنهای اسلامی دانشآموزان کشور و به منظور حراست از دستاوردهای انقلاب و تحقق ارزشهای اسلام و آرمانهای انقلاب اسلامی و جهت بخشیدن به فعالیت های صنفی دانشآموزان مسلمان و متعهد، در سال ۱۳۵۸ با حمایتهای معنوی و مادی حضرت امام خمینی (ره) تأسیس شد.
منبع: ایرنا
hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














