خبر مهم برای بازارها / شروع توزیع واکسن کرونا در ۴ ایالت آمریکا

شرکت فایزر اعلام کرد که طرح آزمایشی توزیع واکسن کرونا در ۴ ایالت آمریکا را آغاز کرده است. با این اتفاق باید باز هم منتظر واکنش بازارها بود. پیش از این، هنگام اعلام این واکسن قیمت نفت صعودی و قیمت جهانی طلا نزولی شده بود.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، قیمت جهانی طلا به ۱۸۸۸ دلار در هر اونس و قیمت نفت به ۴۳ دلار در هر بشکه رسیده است. پس از اعلام کشف چند واکسن کرونا روند این دو بازار کمی متفاوت شده و همزمان با رشد قیمت جهانی نفت، قیمت طلا روندی نزولی به خود گرفته است.

۱۹ آبان ماه امسال بعد از اعلام خبر ساخت واکسن کرونای چینی، یک شرکت آمریکایی هم اعلام کرد موفق به ساخت واکسن کرونا شده و این واکسن در بیش از ۹۰ درصد موارد از انتقال ویروس کرونا جلوگیری می‌کند. این خبر تغییراتی را در بازار جهانی ایجاد کرد. در آن روز شرکت داروسازی فایزر آمریکا از موفقیت این کشور در ساخت واکسن کرونا خبر داده بود.

در روز گذشته هم شرکت مُدرنا اعلام کرده، داده‌های اولیه نشان می‌دهد واکسن این شرکت علیه ویروس کرونا «۹۴.۵ درصد» مؤثر است و ابزار امیدواری کرده که طی سال آینده میلادی حداکثر یک میلیارد دوز برای استفاده در سراسر جهان در دسترس داشته باشد.

پس از این اخبار امیدوارکننده برای توزیع واکسن کرونا، امروز شرکت فایزر اعلام کرد که طرح آزمایشی توزیع واکسن کرونا در چهار ایالت آمریکا را آغاز کرده است. احتمالا با این اتفاق باید باز هم منتظر واکنش بازارها بود. پیش از این، هنگام اعلام این واکسن قیمت نفت صعودی و قیمت جهانی طلا نزولی شده بود.

خبرگزاری فارس به نقل از رویترز نوشته است: شرکت داروسازی فایزر آمریکا که هفته پیش مدعی شد، موفق شده یک واکسن برای ویروس کرونا با ۹۰ درصد اثرگذاری تولید کند، اعلام کرد که توزیع این واکسن را به صورت آزمایشی در ۴ ایالت آمریکا آغاز کرده است.

از این جهت این مرحله از توزیع واکسن کرونا آزمایشی است؛ چرا که شرکت سازنده به دنبال بررسی موانع و چالش‌های پیش روی توزیع این واکسن است، چراکه برای نگهداری و توزیع آن نیاز به محفظه بسیار سرد است.

واکسن تولید شده توسط شرکت فایزر آمریکا با همکاری بایونتک آلمان بر اساس شرکت تا ۹۰ درصد می‌تواند از ابتلای افراد به کرونا جلوگیری کند، اما باید در محفظه‌های با دمای منفی ۷۰ درجه سلسیوس جابجا شده و نگهداری شوند.

این دما بسیار کمتر از دمای استاندارد ۲ تا ۸ درجه سلسیون برای نگهداری دیگر واکسن‌هاست. شرکت فایزر شب گذشته طی بیانیه‌ای اعلام کرد که ما امیدواریم که نتایج این طرح آزمایشی عرضه واکسن بتواند به ایجاد مدلی برای توزیع این واکسن در سراسر آمریکا و دیگر نقاط جهان منجر شود.

دومین واکسن کرونا کشف شد

آخرین اخبار درباره کرونا را در صفحه اختصاصی کرونا تجارت‌نیوز دنبال کنید.

 

منبع: تجارت نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »