اظهارات مهم وزیر کشور درباره برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ زیر سایه بحران کرونا

نخستین نشست ستاد هماهنگی انتخابات ۱۴۰۰ امروز با حضور وزیر کشور و معاونان و مدیران این وزارتخانه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، نخستین نشست ستاد هماهنگی انتخابات ۱۴۰۰ با حضور وزیر کشور، معاونین و مدیران ذیربط وزارت کشور برگزار شد.

وزیر کشور در این نشست، پس از استماع گزارش روند تمهید مقدمات انتخابات ۱۴۰۰، با اشاره به برگزاری همزمان ۴ انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا، میاندوره ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه انتخابیه و میاندوره ای مجلس خبرگان رهبری در دو استان، در خرداد ماه ۱۴۰۰، گفت: همه مقدمات برگزاری انتخابات باید بر اساس برنامه و زمان بندی دقیق قانونی فراهم شود.

رحمانی فضلی با اشاره به اهمیت و آثار بسیار مهم انتخابات ریاست جمهوری در روند توسعه و تعالی کشور، به اهمیت موضوع تحقق مشارکت عمومی فراگیر در انتخابات ۱۴۰۰ اشاره و خاطر نشان کرد: شاخص اصلی وزارت کشور در همه برنامه ریزی های انتخابات، اجرای دقیق قانون و در عین حال، زمینه سازی جلب مشارکت پرشور عمومی و امکان سازی برای ایفای نقش حداکثری مردم در تعیین سرنوشت خویش است. 

وزیر کشور با اشاره به برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۳۷۲ شهر و قریب به ۴۰ هزار روستا در سراسر کشور، در بهار ۱۴۰۰، گفت: همزمانی انتخابات شوراها با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، مظهر تعمیق و تثبیت مردمسالاری دینی در همه سطوح کشور است و تسهیل و ترغیب به مشارکت آحاد افراد جامعه شهری و روستائی در این انتخابات، از ضرورت های مقطع زمانی پیش رو خواهد بود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، با اشاره به شرایط شیوع این بیماری و احتمال قوی استمرار شیوع بیماری در زمان برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ دستور داد: از هم اکنون تمام عوامل و مؤلفه های اجرایی انتخابات که می تواند تحت تأثیر شرایط شیوع کرونا، برای مردم در انتخابات ایجاد زحمت نماید، بررسی و برای جبران و رفع اثر آن، در قالب طرح اجرائی مشخصی تدوین و در مسیر قانونی دنبال شود.

وزیر کشور در همین زمینه خاطر نشان کرد: کمیته ای مرکب از نمایندگان شورای نگهبان، مجلس شورای اسلامی و وزارت کشور، برای بررسی نحوه برگزاری انتخابات در شرایط شیوع بیماری کرونا تشکیل می شود. این کمیته ضمن بررسی های دقیق قانونی، پیش بینی های اجرائی و حقوقی لازم برای برگزاری انتخابات با رعایت همه پروتکل های بهداشتی و در عین حال با تسهیل و تأمین زمینه های حضور مردم در انتخابات خرداد ماه ۱۴۰۰ را ارائه می کند.

رحمانی فضلی با استفاده به تجربیات موفق وزارت کشور در عرصه انتخابات تمام الکترونیک از جمله در انتخاب اعضای شوراهای اسلامی ۱۳۹ شهر در دوره قبلی انتخابات شوراها، گفت: وزارت کشور آماده است با برگزاری مراحل اخذ و شمارش آرای انتخابات شوراها در کلان شهرها، کار انتخابات را برای مردم و اعضای پر تلاش شعب اخذ رأی تسهیل و موانع اجرای پروتکل های بهداشتی را رفع کند.

رئیس شورای امنیت کشور، موضوع پراهمیت شفافیت منابع مالی انتخابات را از دیگر رویکردهای  وزارت کشور در انتخابات بهار ۱۴۰۰ برشمرد و خاطر نشان کرد: در چارچوب ترتیبات قانونی موجود، وزارت کشور از همه اختیارات و ظرفیت های موجود، برای نیل به شفافیت منابع مالی انتخابات استفاده خواهد کرد.

رحمانی فضلی ضمن اشاره به طرح های متعدد اصلاح قوانین انتخابات در مجلس شورای اسلامی، با تأکید مجدد بر اولویت بررسی لایحه جامع انتخابات و مخالفت دولت و وزارت کشور با اقدامات پراکنده در این خصوص، تصریح کرد: تکلیف زمان برگزاری انتخابات طبق قانون معین شده است و هرگونه اقدام که اجرای انتخابات در طبق برنامه زمان بندی قانونی را خدشه دار کند، نمی تواند برای انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، موضوعیت داشته باشد.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا به برنامه ریزی برگزاری آموزش های مجریان انتخابات در زمستان سال جاری، اشاره کرد و گفت: توجه گسترده به موضوع آموزش مجریان انتخابات از عوامل موفقیت روند اجرایی انتخابات در دوره های اخیر است و همین اهتمام بایستی در انتخابات پیش رو بطور جدی و البته با اولویت های آموزش های غیر حضوری و الکترونیک برای حفظ سلامت مجریان انتخابات، دنبال شود.

رحمانی فضلی، هماهنگی های لازم با وزارت امور خارجه برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور را دارای اهمیت برشمرد و تصریح کرد: زمینه سازی برای رفع هرگونه مانعِ پیشِ رویِ مشارکتِ هموطنان در انتخابات ۱۴۰۰ در هر جای از جهان، مورد توجه ویژه وزارت کشور است و اقدامات لازم برای این مهم، با هماهنگی وزارت امور خارجه در چارچوب ترتیبات قانونی دنبال می شود.

وزیر کشور ابراز  امیدوای کرد، با حضور همه سلایق و جریان های قانونی در انتخابات ۱۴۰۰، و حضور پر شور مردم، گام بلند دیگری در مسیر پیشرفت ایران اسلامی برداشته شود.

۲۷۲۷

منبع: خبرآنلاین

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »