مراسم تودیع و معارفه رییس دادگاه انقلاب اسلامى تهران/ احیای واحد تحقیقات در دادگاه انقلاب

مراسم تودیع و معارفه رییس دادگاه انقلاب اسلامى تهران با حضور معاون اول قوه قضاییه، رییس کل دادگسترى استان تهران و سایر مسئولان قضایى با رعایت پروتکل‌هاى بهداشتى برگزار شد.

به گزارش خبرنگار قضایی پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، مراسم تودیع و معارفه رییس دادگاه انقلاب اسلامى تهران با حضور معاون اول قوه قضاییه، رییس کل دادگسترى استان تهران و سایر مسئولان قضایى با رعایت پروتکل‌هاى بهداشتى برگزار شد.

در ابتداى این مراسم، غضنفرآبادى، رییس سابق دادگاه انقلاب اسلامى تهران ضمن خیرمقدم گویى به حاضرین گفت: کار در دادگاه انقلاب شرایط خاص خود را دارد و شیرینى و تلخى دارد و کار در دادگاه انقلاب اسلامى تهران متفاوت است و شرایط خاصى دارد.

رییس سابق دادگاه انقلاب اسلامى تهران خاطرنشان کرد: من چند هدف را در دادگاه انقلاب دنبال کردم و کارهایى را در ساختمان دادگاه انقلاب انجام دادیم.

وى تصریح کرد: خیلی دغدغه داشتم که این مجموعه قضات و کارمندان سالم بماند و در جلسات توصیه و تاکید شد تا مراقبت صورت گیرد.

رییس سابق دادگاه انقلاب اسلامى تهران افزود: در زمینه رفع دغدغه و مشکلات همکاران آنچه که مى شد، فراهم کردیم و در جهت حل مشکلات همکاران ادارى و قضایى انجام دادیم.

وى اظهار کرد: تمام تلاشم این بود که در اتاقم باز باشد و زمانى که مردم مراجعه مى کردند وقت ملاقات داده شود و اعتقاد داشتم که اگر یک مراجعه کننده را جواب دهم مراجعات به مراجع بالاتر محدودتر مى شود.

غضنفرآبادى بیان کرد: خواهشی که دارم این است مردم را جواب دهید و در حد قانونى به آن ها کمک کنید.

پالایش پرونده ها، تصمیم گیرى در مورد اسناد محرمانه و قفسه بندى از جمله اقداماتى بود که به گفته غضنفرآبادى انجام شده و یا در دست انجام است.

وى در پایان ضمن آرزوى توفیق، سعادت و بهروزى براى آقاى زرگر گفت: امیدوارم خداوند توفیق دهد در این جایگاه خدمت کنند. هر کجا باشم یک سرباز کوچک در خدمت انقلاب هستم و خدا کمک کند تا بتوانیم اثبات کنیم سربازهاى خوبى هستیم.

حشمتى مهذب، رییس کل دادگسترى استان تهران در ادامه این مراسم عنوان کرد: خدا را شاکریم که امروز این اجتماع را در دادگاه انقلاب داریم.

رییس کل دادگسترى استان تهران خاطرنشان کرد: خیلى از ماها در دادگاه انقلاب رشد کردیم و این رشد و موقعیت را مدیون همکاران عزیز و شهداى گرانقدر هستیم و افتخار مى کنیم در اینجا کار کردیم و سرمایه، تجربه و اطلاعاتمان را از دادگاه انقلاب داریم.

وى با اشاره به اظهارات شهید بهشتى در مورد جایگاه دادگاه انقلاب و با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: یاد و نام همه این عزیزان و بزرگواران را گرامى مى داریم.

حشمتى با بیان اینکه دادگاه انقلاب سرمایه انقلاب است، اظهار کرد: وظیفه حفاظت و حراست از دادگاه انقلاب را داریم و باید براى تقویت آن تلاش کنیم تا به عنوان یک نهاد کارا و کارامد باشد.

رییس کل دادگسترى استان تهران اذعان کرد: رسیدگى به وضعیت دادگاه انقلاب را شروع کرده ایم و وظیفه داریم نظام و ارزش ها و بنیان هاى اصلی آن را حفظ کنیم و در وسط میدان نمى توانیم اهل تحلیل باشیم؛ بلکه مقتدا و رهبرمان تحلیل ارائه مى کنند و ما باید تلاش کنیم تا فتنه‌ها رخ ندهد.

وى با تاکید بر لزوم ایجاد واحد تحقیقات در دادگاه انقلاب بیان کرد: در دادگاه انقلاب به یک واحد تحقیقات نیاز داریم؛ البته پیش از این چنین واحدى را داشتیم و خیلی لازم است آن را با تلفیقی از دوستان سابق و جوان احیا کنیم و براى پیگیرى و رسیدگى به پرونده ها، وجود این واحد به اعتقاد بنده ضروری است.

حشمتى مهذب با بیان اینکه مانده دادگاه انقلاب سه یا چهار هزار پرونده است، گفت: این باید به حداقل برسد و مساعدت هایى در جهت کاهش موجودى ها داریم.

رییس کل دادگسترى استان تهران اذعان کرد: در کل استان تهران در خصوص رسیدگی ها و ساماندهى و کاهش موجودى ها، پارسال یک چهارم کاهش موجودى ها براى تهران بود و این وضعیت ادامه دارد و رفع اطاله دادرسی و کاهش موجودى ها از موضوعات مهم است.

وى با بیان اینکه کاهش موجودى به هر قیمت نیست و اتقان آرا مهم است، گفت: در گلوگاه هایى مثل تجدیدنظر گفته ایم تیم بگذارند تا پرونده هایى که منجر به صدور راى مى شود، ملاحظه کنند.

حشمتى مهذب تصریح کرد: میانگین وارده به محاکم ما در تهران ١٦ پرونده بیشتر از میانگین کشورى است.

رییس کل دادگسترى استان تهران خاطرنشان کرد: تراکم پرونده ها را رصد مى کنیم و کمک مى کنیم تا به کاهش موجودى مطلوب و منطقى برسیم.

وى با بیان اینکه تهران على رغم اینکه مرکز کشور و پایتخت است، با محرومیت هاى خاصى مواجه است، گفت: ملارد که جمعیت قابل توجهى دارد یک بیمارستان ندارد و در سایر بخش ها محدودیت ها و فقر به عین قابل مشاهده است؛ اما در عین حال ١٢ پروژه در حال احداث داشتیم و این پروژه ها را حرکت دادیم و شروع به ادامه ساخت آن ها کردیم.

رییس کل دادگسترى استان تهران اظهار کرد: پنج پروژه جدید تعریف کرده ایم که یکى مخزن مکانیزه بایگانى است و خیلی مهم است. فقط در مخزن اینجا دو میلیون و ٤٠٠ هزار پرونده داریم که باید توجه شود.

وى با تاکید بر لزوم توجه به مردم و گوش دادن به خواسته هاى آن ها گفت: واقعا ما خادم مردم هستیم و باید با همه وجود در خدمت مردم باشیم.

حشمتى با قدردانى از غضنفرآبادى گفت: دادگاه انقلاب را تا زمانى که انقلاب هست باید حفظ کنیم و امیدواریم که آقاى زرگر موفق باشند.

ادامه دارد

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »