شهرهای کرونایی به سه بخش بحرانی، قرمز و زرد تقسیم می شوند

معاون وزیر کشور از برنامه ریزی برای تقسیم‌بندی شهرها به سه وضعیت زرد، قرمز و بحرانی خبرداد و گفت: باید با ترسیم شمای کلی، پروتکل‌های بهداشتی دقیق و مشخص‌شده‌ای را تا پایان سال اجرا کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حسین ذوالفقاری معاون وزیر کشور در جلسه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، ضمن مرور اقدامات و تصمیمات گذشته، گفت: طی جلساتی که با وزارت بهداشت داشتیم، مقرر شد تا شاخص‌های جامع برای دسته‌بندی شهرها و اعمال محدودیت‌ها تعیین شود.

وی افزود: این شاخص‌ها در چند بخش تقسیم‌بندی شهرها بر اساس رنگ (سه رنگ بحرانی، قرمز و زرد) با اعمال محدودیت‌ها در ۶ حوزه اجتماعی، خدماتی، فرهنگی، آموزشی، حمل‌ونقل و کسب‌وکار خواهد بود. همچنین ضمانت‌های اجرایی و مجری اعمال این محدودیت‌ها نیز مشخص خواهد شد.

ذوالفقاری هدف از این شاخص‌بندی‌ها را ایجاد چارچوبی برای ستادهای استانی مدیریت کرونا جهت مدیریت و اعمال محدودیت‌ها در هر شهری بر اساس وضعیت آن اعلام کرد و گفت: با تعیین شاخص‌های جامع، ستادهای استانی مسئول اعمال محدودیت‌های متناسب با وضعیت شهر خواهند بود.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، گفت: بر این اساس مقرر شده است که وضعیت شهرها بر اساس شاخص‌هایی تعیین و در سایت وزارت بهداشت به صورت آن‌لاین اعلام شود تا بر آن اساس اطلاع‌رسانی و اقدامات لازم صورت گیرد.

وی تصریح کرد: با این روش به دنبال جلوگیری از تصمیم‌گیری مقطعی و موردی در ستاد ملی هستیم تا بتوانیم نسخه قابل اجرایی تا پایان سال داشته باشیم.

ذوالفقاری با بیان این‌که به حدی درگیر تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی‌ها هستیم که فرصت اجرای تصمیمات را نداریم، افزود: بایستی با ترسیم شمای کلی، پروتکل‌های بهداشتی دقیق و مشخص‌شده‌ای را تا پایان سال اجراء کنیم.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در تشریح نحوه تقسیم‌بندی شهرها در سه وضعیت بحرانی، قرمز و زرد، گفت: برای هر کدام از این وضعیت‌ها مصادیقی در نظر گرفته شده است که میزان بستری‌ها، میزان فوتی‌ها، ضریب تخت‌های بیمارستانی اشغال‌شده و نسبت ابتلای شهروندان به جمعیت شهر، از آن جمله‌اند و یک شهر با داشتن هر یک از این مصادیق در دسته‌بندی زرد، قرمز یا بحرانی قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: وضعیت شهرها طبق اعلام رسمی وزارت بهداشت و درمان در سایت این وزارت‌خانه هر دوشنبه به‌روزرسانی خواهد شد و استان‌ها بر این اساس نسبت به اعمال محدودیت‌های تعیین‌شده از فردای همان روز (صبح سه‌شنبه) اقدام خواهند کرد که تا هفته بعد ادامه خواهد داشت و در هفته بعد، با اعلام مجدد وضعیت‌ها، یکی از سه حالت تشدید محدودیت‌ها، کاهش محدودیت‌ها و تداوم محدودیت‌ها را در شهرها خواهیم داشت.

ذوالفقاری گفت: پس از اجرای این طرح، مردم می‌توانند ضمن مراجعه به سایت وزارت بهداشت از وضعیت شهرها مطلع شوند و در صورت نیاز به تردد یا سفر بین شهرها؛ در جریان محدودیت‌های تردد و عبور و مرور و سایر محدودیت‌های اعمالی در شهرها قرار گیرند و بر این اساس تصمیم‌گیری کنند.

بر اساس گفته رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی، محدودیت‌های هر سه وضعیت زرد، قرمز و بحرانی تعیین و برای تصمیم‌گیری نهایی به ستاد ملی مدیریت کرونا ارائه خواهد شد.

بر اساس گزارش کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، مصوبات کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا پس از بررسی و ارزیابی نهایی در ستاد ملی کرونا، از سوی ستاد ملی مصوب می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »