تحریم و رفع تحریم برای ما تفاوتی ندارد/ نیازی به بیگانگان نداریم

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: تحریم و رفع تحریم برای ما تفاوتی ندارد و ما به توان و پتانسیل داخلی متکی هستیم و نیازی به بیگانگان نداریم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیر زاده فرمانده نیروی هوایی ارتش در پایان نهمین رزمایش اقتدار هوایی فداییان حریم ولایت نهاجا، اظهار داشت: ما یک رزمایش بسیار پرفشار را طراحی کرده بودیم تا در یک مدت زمان کوتاهی تعداد زیادی از جنگنده‌ها و هواپیماهای بدون سرنشین و با سرنشین با قدرت آتش بالا به اهداف مشخص شده حمله کنند.

وی ادامه داد: این رزمایش از لحاظ کنترل فرماندهی و تأمین ایمنی دارای پیچیدگی‌های خاصی است، امروز شاهد بودیم انواع متنوعی ای از هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین در این رزمایش حضور داشتند و کنترل و پایش همزمان رزمایش با هواپیمای بدون سرنشین که ساخت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام شد که یک طرح ریزی جدید بود.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به استفاده از خلبانان و کارکنان جوان در نهمین رزمایش اقتدار هوایی فداییان حریم ولایت نهاجا، گفت: رزمایش یک نوع آموزش و کسب آمادگی برای صحنه واقعی است و احتمال عدم موفقیت نیز در آن وجود دارد اما خلبانان و کارکنان جوان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، رزمایش را با یک شرایط بسیار خوب و با اقتدار برگزار کردند.

امیر سرتیپ نصیر زاده با بیان اینکه نهمین رزمایش اقتدار هوایی فداییان حریم ولایت «نهاجا» موفقیت آمیز بود و به تمام اهداف از پیش تعیین شده دست یافتیم یادآور شد: این گونه رزمایش‌ها به ما این امکان را می‌دهد که نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی و با اصلاح آموزش‌ها توان و کیفیت کار خود را ارتقا دهیم، این رزمایش بسیار موفقیت آمیز یود و یک نکته بارز و قابل توجه آن این است که دوستان و دشمنان بدانند که این رزمایش با این کیفیت در شرایطی برگزار می‌شود که دشمنان ما سالهاست تحریم حداکثر ی را بر نیروهای مسلح ایران اعمال کرده اند.

وی افزود: رزمایش یعنی مصرف قطعات و به کارگیری تجهیزات بسیار پیشرفته و نهمین رزمایش اقتدار هوایی فداییان حریم ولایت نهاجا در شرایطی که دشمن فکر می‌کند تحریم حداکثری داشته است برگزار شده و نشان می‌دهد که تحریم و رفع تحریم برای ما تفاوتی ندارد و ما به توان و پتانسیل داخلی متکی هستیم و نیازی به بیگانگان نداریم.

امیر سرتیپ نصیرزاده در ادامه ضمن تشریح دستاوردهای این رزمایش گفت: استفاده از خلبانان جوان در کنار خلبانان مجرب، آماده سازی انواع هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین توسط تکنسین‌های فنی در زمان کوتاه، اجرای روش‌های نوین رزم هوایی براساس نیازهای امروز، استفاده مطلوب و موفقیت آمیز از هواپیمای صاعقه در بخش‌های مختلف از نقاط قوت این رزمایش بود.

وی افزود: طراحی و اجرای چند طرح جدید عملیاتی، براساس نیازهای دفاع، حمله و حملات هوایی، استفاده موفق از پرنده‌های دور ایستا برای بمباران در ارتفاع بالا و در فاصله دور، استفاده موفق از راکتها و بمب‌های ساخت داخل، تعامل خوب در استفاده از تجهیزات طراحی و ساخته شده توسط وزارت دفاع، ارتقای قدرت فرماندهی کنترل پایگاه‌های مختلف نیروی هوایی در اجرای یک عملیات مشترک و نقش آفرینی موفق جنگنده بمب افکن‌های نهاجا در نقش نیروی‌های مهاجم و خودی از دیگر اهداف این رزمایش بود که با موفقیت به آن دست یافتیم.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »