توسعه کیفیت مدارس دولتی اصلی ترین سیاست آموزش و پرورش است

تهران- هرمزبان – وزیر آموزش و پرورش گفت: توسعه کیفیت مدارس دولتی اصلی ترین سیاست آموزش و پرورش است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از گزارش روز یکشنبه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی در حاشیه نهمین نشست از سلسله نشست‌های گفتگوی هفته که با موضوع گفتگو بر محور تحول و با حضور علیرضا منادی سفیدان، رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کرونا در کنار مصایب و محدودیت هایی که ایجاد کرد، فرصتی را در اختیار ما قرار داد تا هر هفته همایشی را با حضور بیش از ۸۰۰ نفر از مدیران و مسئولان آموزش و پرورش سراسرکشور به صورت مجازی برگزار کنیم.

حاجی میرزایی گفت: در این جلسات هفتگی سعی کرده ایم یکی از مسئولان کشوری را دعوت کنیم و با طرح موضوع و جمع آوری نظرات و مشکلات استان های خود، به حل مسائل مطرح شده و ارایه راهکارهای لازم برای ارتقای عملکرد نظام تعلیم و تربیت بپردازیم.

وی با اشاره به اینکه زمانی می توان مسئله را حل شده دانست که درک مشترکی از خود مساله و درک هماهنگی از حل مساله بوجود آید، گفت: مجلس شورای اسلامی یک نهاد بزرگ تاثیرگذار است و کمیسیون آموزش و تحقیقات به عنوان کمیسیون مرتبط با آموزش و پرورش می تواند سهم اساسی در حل مسائل و مشکلات نظام تعلیم و تربیت داشته باشد. پس اینکه وزارت آموزش و پرورش با کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به یک جمع بندی برسد و برای راه حل ها و راهکارهای ارائه شده، توافق داشته و هماهنگ عمل کنیم، باعث هموارتر شدن مسیر راه خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در جلسه امروز در مورد تخصیص نیروی انسانی، اعتبارات اختصاص یافته به آموزش و پرورش، عدالت آموزشی، آموزش در زیست بوم جدید و بسترفضای مجازی و سهم آموزش و پرورش در انجام ماموریت ها از طرف دولت صحبت کردیم و به نتایج خوبی رسیدیم.

حاجی میرزایی در پاسخ به این سوال که دولت با کم کردن سهم بودجه آموزش و پرورش، این دستگاه را به سمت خصوصی رفتن ناچار می کند؟ گفت: سهمی از بودجه که دولت به ما اختصاص داده در مجلس کاهش یافته است؛ بنابراین دولت سهمی از آموزش و پرورش کم نکرده است. در این جلسه از مجلس تقاضا کردیم سهم ما را مطابق آنچه دولت تعیین کرده، منظور کنند.

وی توسعه کیفی مدارس دولتی را اصلی ترین سیاست آموزش و پرورش دانست و گفت: بیش از ۸۹ درصد مدارس کشور دولتی است و موظف به ارائه خدمات با کیفیت در آن هستیم و با قاطعیت از آن ها حمایت خواهیم کرد. البته در کنار مدارس دولتی، مدارس غیردولتی هم قرار دارند که کمک بسیار خوبی به آموزش و پرورش می کنند و ۱۱ درصد از دانش آموزان در مدارس غیر دولتی تحصیل می کنند.

حاجی میرزایی درخصوص تامین نیروی انسانی از طریق ظرفیت دانشگاه های فرهنگیان و شهید رجایی گفت: ابتدا باید وضعیت استخدامی ۸۰ هزار نفر از افرادی که در آموزش و پرورش شاغل هستند و هنوز تعیین تکلیف نشده اند مشخص شود، سپس به هر میزان که نیاز به نیروی انسانی بود بر حسب استان، منطقه و جنسیت، ظرفیت های لازم را در دانشگاه فرهنگیان و شهیدرجایی ایجاد خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر مسیر ورود به آموزش و پرورش از سه طریق دانشجومعلمان تعهد ۴ ساله، ماده ۲۸ و تبدیل وضعیت افراد است که مجموعه این ها تا سال ۱۴۰۴ به تعادل می رسد و نیروی انسانی مورد نیاز ما تامین خواهد شد.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »