آموزش مجازی «نقاشی روی شیشه با رویکرد اسلامی»

مرکز آموزش سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور دوره آموزشی نقاشی روی شیشه (ویترای) را با رویکرد اسلامی و به صورت برخط برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، نقاشی آیات، احادیث و اسماء الهی بر شیشه از آن دست هنرهاست که اگر با مضامین دینی و قرآنی تلفیق شوند، بسیار ارزشمند و چشم‌نواز خواهند بود.
بر همین اساس دوره آموزشی نقاشی روی شیشه با رویکرد تولید آثار اسلامی و با هدف افزایش مهارت و اشتغال‌زایی بانوان محترم به همت مرکز آموزش سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان در این دوره با نحوه دورگیری در هنر ویترای، انواع رنگ‌آمیزی و سایه روشن و… آشنا می‌شوند و می‌توانند پس از پایان دوره به صورت مستقل به تولید آثار فاخر پرداخته و این هنر ارزشمند را اشاعه دهند.

لازم به ذکر است که این دوره به صورت برخط و در بستر سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی (امجد) برگزار می‌شود و پس از پایان دوره، به شرکت‌کنندگان گواهینامه معتبر آموزشی اعطا خواهد شد.

علاقمندان می‌توانند جهت شرکت در دوره‌های آتی آموزش ویترای با شماره‌های ۰۲۱۶۶۴۱۰۲۵۴ – ۰۲۱۶۶۴۱۰۲۳۹ تماس بگیرند و یا به صفحه مرکز آموزش در اینستاگرام با آدرس @education.iska مراجعه کنند. انتهای پیام

منبع: ایکنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »