تقدیر از بانوان کادر درمان بیمارستان کیش

کیش-هرمزبان – همزمان با هفته سلامت زنان، رئیس اداره امور زنان سازمان منطقه آزاد کیش با حضور در بیمارستان کیش از تلاش های بانوان کادر درمان این بیمارستان در مقابله با ویروس کرونا با اهدای لوح و هدایا تقدیر کرد.

در این مراسم رئیس اداره مور زنان بر اهمیت جایگاه اجتماعی و نقش بی بدیل زنان در خانواده تاکید کرد و گفت: زنان محور اصلی سلامت خانواده هستند و سلامت آنان تضمین کننده سلامت خانواده است.

عالمه خسروی افزود: عوامل سلامت فردی زنان، جسمی، روانی، عاطفی و معنوی است. این بخش مهم از جامعه به دلیل برخورداری از روحیه لطیف در هنگام مواجه با سختی ها، دچار آسیب های بیشتری می شوند. از این رو اگر کانون خانواده از سلامت، نشاط و شادی برخوردار باشد زنان می توانند فرزندانی سالم تحویل جامعه دهند که این مهم زمینه ساز و بستری مناسب برای تحقق یافتن جامعه سالم است.

وی با اشاره به تلاش های کادر درمان بیمارستان کیش در شناسایی و بهبود افراد مبتلا به بیماری کرونا گفت: علاوه بر این که پرستاران حافظ سلامت اقشار مختلف جامعه هستند، مسئولیت صیانت از سلامت خانواده خود را نیز برعهده دارند.

خسروی هفته سلامت زنان را فرصت مناسبی برای قدردانی و حمایت از زنان جامعه عنوان کرد و افزود: باید مسئولان گام های موثری در خصوص سلامت جسمی و روحی زنان بردارند، زیرا مادر سالم و شاد، جامعه سالم را رقم می زند.

مدیر پرستاری بیمارستان کیش نیز شرایط سخت و خسارت های ناشی از شیوع بیماری کرونا را دغدغه اصلی امروز خانواده ها دانست و گفت: در طول سال های خدمت در این حرفه شاهد اتفاق های مختلفی از جمله دوره دفاع مقدس در حوزه بهداشت و درمان بودم؛ اما این بیماری بسیار متفاوت است و برای گسترش نیافتن آن باید پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله گذارای اجتماعی با جدیت تمام رعایت شود.

مهنار کاظمی مطلق با بیان این که کادر درمان به صورت شبانه روزی تلاش می کند جزیره به آرامش و ثبات خوبی از این حیث‌ دست یابد، اظهار داشت: تلاش مضاعف برای حفظ و ارتقای سلامت ساکنین کیش انرژی مضاعفی از کادر درمان گرفته و نیاز هست مردم این بیماری را جدی گرفته و به خاطر تنگ شدن حلقه شیوع و در برگیری کرونا در کیش، ضوابط بهداشتی را رعایت کنند.

مدیر پرستاری بیمارستان کیش خاطر نشان کرد: خدمت به مردم را افتخار کادر درمان و آنان را عضوی از خانواده خود می دانیم و تلاش خود را در راستای حفظ آرامش و ارتقای سلامت مردم کیش به کار گرفته ایم. امیدوار هستیم به زودی شاهد پایان این روزهای سخت و دردناک بوده و سلامت جامعه را در کنار یکدیگر جشن بگیریم.

منبع: ایرنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »