آیین تکریم و معارفه مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان برگزار شد/”عفیفی پور” سکاندار جدید حوزه دریایی و بندری مهم ترین استان ساحلی کشور

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبر گزاری برنا در هرمزگان، در این مراسم که در سالن همایش های ساختمان مرکزی بندر شهید رجایی برگزار شد، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، استاندار هرمزگان، اعضای مجمع نمایندگان استان و جمعی از مدیران حمل و نقل و اعضای جامعه دریایی و بندری استان حضور داشتند.

"محمد سعیدنژاد" معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در این مراسم ضمن تشریح مباحث و سیاست های کلان سازمان بنادر، به بیان اهمیت استان هرمزگان و جایگاه استراتژیک بندر شهید رجایی به عنوان دروازه طلایی اقتصاد ایران پرداخت.

وی با بیان برخی آمار و ارقام، وضعیت بندر شهید رجایی در دوره قبل و بعد از برجام و رفع تحریم ها را تشریح کرد و از برنامه های این سازمان در زمینه ایجاد شبکه بنادر برای رونق بخشی به بنادر کوچک به منظور توسعه ترانشیپ، توسعه زیرساخت های مسافرت های دریایی، واگذاری برخی فعالیت های دریایی همچون لایروبی، یدک کشی و … سخن گفت.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی همچنین خاطرنشان کرد: این مراسم نخستین جلسه تودیعی محسوب می شود که بنده در آن شرکت می کنم و همواره معاونین خود را به این جلسات می‌فرستادم اما به دلیل عملکرد مناسب و تکریم از خدمات ایدنی خود شخصاً در این مراسم حضور یافتم. با اصرارهای زیاد بازنشستگی او را سه سال به عقب انداختم و از پس از بازنشستگی نیز قول همکاری گرفته‌ام.

وی در پایان همچنین ضمن اشاره به وسواس های اعضای هیات عامل سازمان بنادر برای انتخاب مدیرکل جدید بنادر هرمزگان، گفت: آقای عفیفی پور در تمامی شاخصه های تعیین شده در کمیته فنی بالاترین امتیاز را کسب کرد.

"جاسم جادری" استاندار هرمزگان در این مراسم از مدیرکل سابق بنادر هرمزگان در زمینه جذب سرمایه گذاری و فعالیت های توسعه ای به عنوان یکی از مدیران موفق این استان یاد کرد و او را "ایدنی پنجه طلایی" لقب داد.

وی "عفیفی پور" مدیرکل جدید بنادر ودریانوردی هرمزگان را نیز به عنوان یکی از نیروهای خدوم و باسابقه در حوزه دریایی توصیف کرد و از او خواست تا مسیر گذشته را ادامه دهد و کارهای باقی مانده را تکمیل کند.

استاندار هرمزگان وظیفه سازمان بنادر را در تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی و توسعه دریامحور بسیار سنگین قلمداد کرد.  

"حسین هاشمی تختی" رییس مجمع نمایندگان استان هرمزگان و رییس کمیته  بنادر و صنایع دریایی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تقدیر و تشکر از زحمات "ابراهیم ایدنی" وی را چهره ای تلاشگر و خاک خورده در بنادر توصیف کرد که از پایین ترین سطوح سازمان مسیر پیشرفت خود را آغاز کرد و در آخرین دوران فعالیت خود در بنادر هرمزگان نیز هم در بعد نیروی انسانی و هم در بعد توسعه ای اقدامات زیربنایی زیادی انجام داد.

وی افزود: با درخواست های زیاد آقای ایدنی برای بازنشستگی، مدیرعامل سازمان بنادر با اکراه با چنین درخواستی موافقت کرد.

وی در خصوص شرایط انتصاب مدیرکل جدید نیز گفت: مجمع نمایندگان استان در این رابطه دست دولت و سازمان بنادر را باز گذاشت و پس از بررسی های کارشناسی مسئولان این سازمان، ما نیز شایستگی گزینه معرفی شده را تایید کردیم.

هاشمی تختی در بخش دیگری از سخنانش به تبیین مباحثی پیرامون اقتصاد دریامحور پرداخت و خواستار ایجاد فضای وحدت و مودت در استان و سخن گفتن مسئولان با همدیگر با زبان تکریم و احترام متقابل شد.

شایان ذکر است، "ابراهیم ایدنی" در ابتدای این مراسم به بیان گزارشی مفصل در پنج محور در خصوص عملکرد و دستاوردهای ۳۰ ماهه خود در زمان تصدی مدیریت بنادر ودریانوردی هرمزگان پرداخت.

وی ضمن تقدیر و تشکر از حمایت های مدیرعامل، اعضای هیات عامل سازمان بنادر، استاندار و نمایندگان مجلس ابراز قدردانی کرد و ضمن معرفی مدیرکل جدید اظهار داشت: آقای عفیفی پور شخصیتی با تجارب دریایی، متخصص و دلسوز است که به دلیل تسلط و شناخت کامل نسبت به حوزه بندری و دریایی، تفکری توسعه گرا دارد.

ایدنی ضمن طلب حلالیت از تمامی مسئولان و کارکنان سازمان بنادر و همچنین فعالان بخش خصوصی، ابراز امیدواری کرد که مدیرکل جدید بتواند جایگاه بندر شهید رجایی را در چارچوب طرح جامع بنادر بازرگانی کشور ارتقاء دهد.

"اله مراد عفیفی پور" مدیرکل جدید بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز طی سخنانی ضمن تشریح وضعیت بنادر و سواحل کشور، عضویت ایران در ۲۷ کنوانسیون و پروتکل دریایی، به تشریح جایگاه مهم این استان در حوزه صنعت حمل و نقل دریایی پرداخت.

وی در ادامه رویکردهای کاری خود را برای ایجاد تحول در دو حوزه دریایی و بندری هرمزگان، تشریح کرد.

مدیرکل جدید بنادر و دریانوردی هرمزگان از اعتقاد و باور قلبی خود به نقش نیروی انسانی در موفقیت های سازمانی نیز سخن گفت و اظهار داشت: عمده تلاش های صورت گرفته در حوزه دریایی و بندری توسط بخش خصوصی صورت می گیرد. 

 عفیفی پور خواستار تداوم حمایت های استاندار و نمایندگان مجلس از مجموعه بنادر هرمزگان شد و گفت: تلاش می کنم که امانتدار خوبی در پذیرش این مسئولیت باشم.

 در پایان این مراسم، با حضور "محمد سعید نژاد" معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، "جاسم جادری" استاندار هرمزگان "حسین هاشمی تختی"رییس مجمع نمایندگان استان و رییس کمیته بنادر و صنایع دریایی مجلس و "احمد مرادی" نماینده مردم بندرعباس در خانه ملت، حکم انتصاب "اله مراد عفیفی پور" به عنوان مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان به وی ابلاغ شد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »