پایان ساخت دو تاور پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،مسعود نوری مدیر شرکت گفت : این 2 تاور با وزن 363و 259 تن وزن و ارتفاع 10 و نیم متر در بندرعباس ساخته و آماده حمل در پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس است.
وی افزود : این تاورها مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی در بندرعباس ساخته شده اند و 390 نیروی انسانی متخصص در ساخت آن مشارکت داشتند.
نوری گفت : تا پایان سال 6 تاور دیگر برای پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس در در بندرعباس ساخته می شود.
وی افزود : پیش از این هم 88 تاور ساخته این شرکت در این پالایشگاه نصب شده است.
نوری گفت : ساخت بزرگترین تاور پالایشگاهی کشور به وزن 700 تن از دیگر اقدامات این شرکت بوده است.
پالایشگاه میعانات ستاره خلیج فارس بزرگترین پالایشگاه نفتی کشور با ظرفیت تولید 360 هزار بشکه میعانات گازی در روز در دست ساخت است.
شرکت راکتور ساز با 12 هزار مترمربع وسعت کارگاهی در مجتمع کشتی ستزی و صنایع فراساحل ایران در بندرعباس توانایی ساخت ، طراحی و مهندسی انواع تجهیزات پالایشگاهی دارد.
تاور در پالایشگاه به عنوان جداکننده اولیه مشتقات نفتی استفاده می شود و در بهبود کیفیت تولیدات پالایشگاهی نقش بسیاری دارد.
این سازه ها در شرکت رآکتورساز مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران در بندرعباس ساخته شد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »