امن‌ترین ایستگاه پایانی برای توقف قطار سال تحصیلی کجاست؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال تحصیلی، این انتظار از آموزش و پرورش وجود دارد که تصمیم نهایی و تکلیف نحوه اتمام کتب درسی، برگزاری امتحانات بویژه امتحانات نهایی و آزمون‌های ورودی مدارس را مشخص کند.

البته اخیرا معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که تصمیم گیری درباره زمان احتمالی بازگشایی مدارس بستگی به نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا دارد و در این راستا چند سناریو پیش‌بینی کردیم. ما بر مبنای اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیم‌گیری می‌کنیم و برای همه حالت‌ها آمادگی داریم.

 وی همچنین گفته: در حال حاضر 85 درصد محتوای دروس آموزش داده شده است و حتی اگر روند تعطیلی ادامه پیدا کرد، این آمادگی را داریم که سال تحصیلی را به اتمام برسانیم و امتحانات را برگزار کنیم و در نیمه اول شهریور و  15 شهریور دوباره مدارس را بازگشایی و 10 درصد دیگر را جبران کنیم.

در همین راستا، ابراهیم سحرخیز، معاون اسبق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به گزینه‌های پیش روی آموزش و پرورش، گفت: در شرایط فعلی کشور که ویروس منحوس کرونا، بر این مرز و بوم سایه افکنده و روزانه تعدادی از هموطنان ما را به کام مرگ می‌کشاند، شاید عاقلانه‌ترین انتخاب از بین دیگر گزینه‌های پیشنهادی درباره فرجام فعالیت مدارس در سال تحصیلی 98-99، نواخته شدن زنگ پایان زودهنگام آن به تاریخ اول اسفند ماه سال 1398 باشد. بسنده کردن به آنچه بر حسب تقویم آموزشی مدارس تا پایان بهمن 1398 به دانش آموزان ارائه شده است، می‌تواند امن‌ترین ایستگاه پایانی برای توقف قطار آموزش در این سال تحصیلی باشد.

معاون اسبق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در این شرایط پر خطر به مخاطره افکندن سلامت اولیه بیش از 17 میلیون دانش آموز و معلم، در کانون آسیب پذیری به اسم مدرسه، صرفا به سبب نگرانی از کوتاه شدن طول سال تحصیلی و به اتمام نرسیدن کتاب‌های درسی یا نادیده گرفتن کم و کیف آموخته ها، پذیرفتنی نیست گفت: افزون بر پیامدهای قهری این بلای ناگهانی، عوامل دیگری مانند تنوع اقلیمی و جغرافیایی، از راه رسیدن فصل گرما، نقش موثر و انکار ناپذیر دانش آموزان مناطق روستایی و عشایری در تامین معیشت خانوار، مهیا نبودن بستر امن و مناسب برای استفاده همگانی از آموزش های مجازی، زمان بر بودن فرایند برگزاری امتحانات نهایی در پایه دوازدهم و آمادگی دانش‌آموزان برای کنکور سراسری از جمله موانعی است که به آموزش وپرورش این مجال را نمی‌دهد تا به منظور جبران مافات، در اندیشه دایر ساختن دوباره کلاس و مدرسه در ماه های پایانی این سال تحصیلی باشد.

سحرخیز با بیان اینکه در هم تنیدگی و ارتباط ساختاری (طولی و عرضی) محتوای کتاب‌های درسی یا رعایت پیش نیازها به عنوان آورده اولیه از رفتار ورودی دانش آموزان در معنادار ساختن فرایند یاددهی – یادگیری  ایجاب می‌کند آموزش و پرورش با مشارکت فعال معلمان، والدین و دانش آموزان اندکی پیش از  آغاز سال تحصیلی جدید به سازو کاری بیندیشد تا بتواند این نقیصه آموزشی ایجاد شده را به گونه ای جبران کند گفت: در این صورت  علاوه بر پیشگیری از رونق گرفتن بازار کاذب و مافیایی برخی کاسبان آموزش‌های جبرانی از ورود انبوه کتاب‌های زرد و مضر به اصطلاح کمک آموزشی به این عرصه پرتقاضا پرهیز می‌شود.

معاون اسبق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه به نظر می‌رسد متاسفانه هنوز به شرایط امن و نسبتا پایداری در کنترل بیماری کووید 19 نرسیده‌ایم تا لااقل بتوانیم با برگزاری امتحانات پایانی، خیال دانش آموزان و خانواده‌ها را  برای ورود به سال تحصیلی آینده آسوده کنیم عنوان کرد: علاوه بر ماراتن بزرگ کنکور به عنوان چالش یک میلیون دانش آموز ، پس از آن آزمون ورودی مدارس خاصی مانند سمپاد نیز که صدها هزار خانواده را منتظر خود کرده است دست کمی از غول کنکور ندارد که به هرحال آموزش و پرورش باید تکلیف آن را نیز مشخص کند. هر چند بهره گیری از تجارب آموزشی دیگر کشورها آن هم در شرایطی که این بیماری دامنگیر بیش از 200 کشور در دنیا شده است، می‌تواند فرصت ارزشمندی برای برون رفت از این چالش باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »