شکایت علیه فرماندار هشترود/سلب اعتماد مردم به مسئولان

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از تبریز، حجت‌الاسلام علی رحیمی امام جمعه هشترود در خطبه‌‌های هفته گذشته این شهر با بیان اینکه نفس مردم از کارهای این شورا و شهرداری به تنگ آمده است، گفت: شهرداری و شورای شهر هشترود در عرض این چند ماه باقی مانده فرصت خود به وضع شهر برسند و با توجه به شروع زمستان به خواب زمستانی نروند.

وی افزود: ضعیت اسفبار شهر به‌خاطر بدهی نیست بلکه به‌خاطر سوء مدیریت و تنبلی شورای شهر و شهرداری است.

رحیمی افزود: امروز به خاطر بی‌توجهی شهردار و شورای شهر به وضع شهر، هشترود به جزیره‌ای دور افتاده در کشور تبدیل شده است.

سخنان امام جمعه هشترود واکنش اعضای شورای شهر هشترود را به دنبال داشت.

قلی ولی‌پور رئیس شورای شهر هشترود امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در هشترود اظهار داشت: در خطبه‌های نماز جمعه هشترود متاسفانه امام جمعه از عملکرد شورا چیزی نگفت و فقط مردم را نگران کرد و آرامش را از مردم گرفت.

وی گفت: امام جمعه کار 3 ساله شورا را نادیده گرفت و آن را به صفر رساند ما در طول این 3 سال هر چه در توان داشتیم کار کردیم.

ولی‌پور اضافه کرد: مگر این همه مشکل در شهر هشترود فقط در طول 3 سال شورایی ما رخ داده که همه به ما گیر داده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر هشترود ادامه داد: سه هزار متر مربع کفپوش و چند هزار متر جدول‌گذاری را چرا مسئولان نمی‌بینند و به راحتی اعلام می‌کنند کاری انجام نشده است.

وی گفت: خادم و نوکری مردم افتخار من است و بالاتر از آن چیزی دیگری نیست.

ولی‌پور افزود: شهردار خودش اعلام کرده 45 میلیارد ریال مصوب سال 94 اعلام وصول شده است حالا پس چرا هیچ کار عملیاتی تاکنون انجام نیافته است.

وی گفت: مردم و مسئولان پیگیر بودند که بنده عملکرد شش ماهه را در قبل از خطبه‌های نماز جمعه برای مردم بگویم و من نیز از شهریور پیگیر بودم و در قبل از خطبه‌ها ففط ارائه آمار و گزارش داده‌ام و چیز خاصی بیان نکرده‌ام.

شهردار هشترود مصوبات را به‌صورت شفاف جواب نمی‌دهد

احمد رضانژاد دیگر عضو شورای اسلامی شهر هشترود نیز گفت: شهرداری بیش از 70 درصد مصوبات شورای شهر را اعمال نمی‌کند و مصوبات را به‌صورت شفاف جواب نمی‌دهد.

وی اظهار داشت: شهرداری هشترود 17 میلیارد ریال اعلام کرده طبق برنامه هزینه کرده و اعلام وصول شده اما دروغ می‌گوید و اصلا این مبلغ اعلام وصول نشده است.

رضا‌نژاد افزود: شهردار فعلی وجه قانونی برای شهرداری را ندارد زیرا تنها با دو رای شهردار شده است و دیگر اعضا از عملکرد وی ناراضی هستند.

رضانژاد با انتقاد از عمل فرماندار مبنی بر مصالحه با تعاونی فرهنگیان هشترود گفت: فرماندار حقی نداشت و ندارد که این مصالحه را انجام دهد و شکایت خود را علیه فرماندار اعلام وصول خواهم کرد که چگونه 9 هکتار زمین پشت بازار هفتگی را با قطعات شهرک فرهنگیان مصالحه و تعویض کرده‌اند.

وی افزود: حرف‌های رئیس شورای شهر قبل از خطبه‌های نمازجمعه به مردم تازگی داشت و این حرف‌ها نیز عدم ناکارایی شورا را ثابت کرد.

رضا‌نژاد اضافه کرد: متاسفانه اعتماد مردم به مسئولان در هشترود سلب شده است.

رضانژاد افزود: اعلام وصول 45 میلیارد ریالی و کاشت نهال در سطح شهر ازسوی شهرداری کذب محض  و دروغ است.

عضو شورای شهر هشترود از تاسیس صندوق خبرنگاران در شورای شهر هشترود خبر داد و گفت: برای این کار در خواست کرده‌ام ماهانه 500 هزار ریال از حقوق اداری‌ام را به این صندوق واریز کنند.

وی ادامه داد: هر خبرنگاری که بتواند مشکلات اجتماعی شهر را شناسایی و آن را تا مرحله اجرا پیگیر باشد مورد تشویق شورا قرار خواهد گرفت.

وی ازخبرنگاران خواست باید در حل مسکلات شهری وارد عمل شوند و دست شورا را بگیرند.

حرکت لاک‌پشتی شورای شهر هشترود

عادل محمدحسین‌فرد دیگر عضو شورای اسلامی شهر هشترود هم گفت: باید با همیاری و همفکری خود برای آبادانی هشترود تلاش کنیم.

وی افزود: شورای بعدی باید در انتخاب شهردار دقت و عجله نکند و پس از انتخاب نیز از آن حمایت کنند.

حسین‌فرد گفت: این ناعادلانه است که بگوئیم شهرداری کاری نکرده است چرا که 17 میلیارد ریال فقط برای پروژه‌های عمرانی از قبیل جدول‌گذاری و فضای سبز هزینه کرده است.

محمدحسین‌فرد آسفالت خیابان‌های اصلی شهرک فرهنگیان و محله سید دره‌سی را که چندین سال خاکی بود را از دیگر اقدامات این شورا و شهردار کنونی برشمرد.

وی گفت: با هزینه شخصی خود و خودروی شخصی‌ام از هشترود تا زنجان به دنبال پیداکردن معدن شن و ماسه رفتم تا بلکه برای شهرداری پیدا کنم تا هزینه‌ای برای شهرداری نباشد.

عضو شورای شهر هشترود افزود: حرکت شهرداری در کارهای عمرانی درست است که به‌صورت لاک پشتی انجام می‌گیرد اما درست و هدفمند است.

وی ادامه داد 45 درصد مردم شهر هشترود بدون پروانه اقدام به ساخت ساختمان کرده‌اند و کسی پاسخگو و پیگیر این مسایل نیست.

وی از اصحاب رسانه خواست واقعیت ها را انعکاس دهند و اعتماد مردم را جلب کنند و مردم را نگران مسایل حاشیه‌ای نکنند.

انتقاد از فرماندار هشترود

محمد اکبری عضو دیگر شورای شهر هشترود با بیان اینکه با تخریب شورا کار درست نمی‌شود، افزود: شورا و شهرداری با حداقل امکانات به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی نیز با انتقاد از فرماندار هشترود در زمینه اعمال نکردن تخفیف عوارض سطح شهر گفت: در جلسه شورای شهر 25 درصد تخفیف عوارض سطح شهر و خودرو تصویب شد اما فرماندار جلوی این تخفیف را گرفته است والان این موضوع 4 ماه است در استانداری خاک می خورد و مجوز نمی‌دهند.

اکبری در ادامه گفت: متاسفانه تاکنون افزایش کرایه تاکسی‌های درون شهری نیز اعمال نشده است و باید این اعمال در عرض چند روز صورت می‌گرفت اما تاکنون جوابی از استانداری و فرمانداری صادر نشده است.

وی از اصحاب رسانه و خبرنگاران خواست مشکلات را به خوبی و به‌درستی انعکاس دهند.

انتقاد امام جمعه هشترود از شورا و شهرداری به‌جا بود

ابراهیم مصطفی‌پور دیگر عضو شورای شهر هشترود نیز عرصه خبرنگاری را کمتر از جنگ ندانست و گفت: کار خبرنگاری بسیارخطیر است.

وی با اعلام این که انتقاد امام جمعه ازشورا و شهردار در تریبون نماز جمعه به جا بود.

مصطفی‌پور گفت: شهردار صاحب و اختیار شهر است و نمی‌خواهد کارنامه بد از خود به‌جا بگذارد بلکه با کارنامه درخشان می‌خواهد کار را به آخر برساند.

مصطفی‌پور افزود: مردم باید باور کنند که شهر متعلق به آنهاست و عوارض خود را باید به موقع پرداخت کنند تا دست شهرداری نیز برای اجرای پروژه های شهری باز باشد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »