تسهیلات ۱۲ میلیارد دلاری برای نوسازی ناوگان عمومی

صدرالله بمانا در گفت‌وگو با ایسنا درباره اینکه برخی مسئولان شهری سهم ناوگان فرسوده کامیون‌های بین‌شهری را در آلودگی پایتخت ۲۳ درصد اعلام می‌کنند، اظهار کرد: این آمار را نمی‌توان یا تکذیب کرد اما باید گفت که کامیون‌های برون‌شهری اکثراً نو و بدون مشکل هستند و دارای معاینه فنی و کارت هوشمندی بوده که دائما رصد می‌شوند.

وی با بیان اینکه ۱۷ درصد از کامیون‌ها و حدود ۱۴ درصد از اتوبوس‌های برون‌شهری فرسوده هستند، گفت: کامیون‌های فرسوده حق ورود به کلانشهرها را ندارند و برخی از آنها که چندان فرسوده نیستند اجازه محدودی در ساعات‌های ۱۰ شب تا ۶ صبح برای ورود به تهران دارند که عموماً اطراف پایتخت بارشان را تخلیه می‌کنند بنابراین نمی‌توان سهم این ناوگان را در آلودگی هوا پررنگ دانست.

مدیر نوسازی، توسعه و برنامه‌ریزی ناوگان عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: دو طرح برای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی داریم که یکی از آنها تحت عنوان طرح ریاست‌جمهوری برای نوسازی ناوگان تجاری اتوبوس، مینی‌بوس، کامیون و کامیونت است و در این طرح ۱۷۴ هزار و ۵۵۰ دستگاه ناوگان برون‌شهری و درون‌شهری در نظر گرفته شده و قرار است از محل صرفه‌جویی سوخت دولت ۵۰ درصد قیمت خودرو را در قالب یارانه به رانندگان تخفیف دهد.

بمانا ادامه داد: این تخفیف به‌گونه‌ای است که ۵۰ درصد قیمت آن از سوی دولت به کارخانه‌های خودرو پرداخت می‌شود و از سوی دیگر نیز ۳۰ درصد کل مبلغ خودرو به رانندگان دارای خودرو فرسوده تسهیلات ۱۸ درصد با مدت بازپرداخت پنج ساله داده می‌شود.

وی با بیان اینکه ۲۰ درصد از قیمت ناوگان حمل‌ونقل عمومی آورده دارندگان خودروهای فرسوده است، گفت: تاکنون ۲۴ تا ۲۵ هزار ثبت سفارش انجام شده که درگیر انتقال ارز است و یک میلیارد دلار اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای تسهیلات آن در نظر گرفته شده است.

مدیر نوسازی، توسعه و برنامه‌ریزی ناوگان عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای درباره طرح دوم برای نوسازی کامیون‌های فرسوده اظهار کرد: طرح دوم صرفاً برای کامیون‌ها است و کارخانه‌های داخلی، شرکت‌های حمل‌ونقل و رانندگان کامیون‌های فرسوده می‌توانند در قالب آن از سازمان راهداری مجوز واردات کامیون‌های زیر سه سال را دریافت کنند. در این میان شرکت‌های حمل‌ونقلی می‌توانند ۱۰۰ دستگاه و کارخانه‌های داخلی می‌توانند تا ۱۰۰۰ دستگاه کامیون با این شرایط البته از کشورهای اروپایی، ژاپن یا کره وارد کنند که استانداردهای روز دنیا را داشته باشد.

بمانا با بیان اینکه برای نوسازی ۳۴۰ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی فرسوده حدود ۴۰ میلیارد دلار اعتبار نیاز است، گفت: از طرح نوسازی کامیون‌های فرسوده استقبال مناسبی صورت گرفته چراکه متقاضیان می‌توانند حدود ۵۰ درصد کمتر از قیمت بازار این کامیون‌ها را که نو نیستند، وارد کنند. البته هنوز مجوزی صادر نکردیم اما به محض نهایی شدن مراحل اجرایی آن، در رسانه‌ها به صورت عمومی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »