سیاست‌های اقتصاد مقاومتی با تأکید بر رونق تولید محقق می‌شود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، ارسلان زارع استاندار گیلان در جریان بازدید از چند واحد صنعتی واقع در شهر صنعتی رشت، با بیان این مطلب افزود: برای تحقق منویات رهبری و شعار سال،  با افزایش فعالیت‌ها ، باید رویکردی توسعه محور دنبال شود.

او با تاکید بر لزوم هدف گذاری میان مدت برای تامین حداکثری در بازارهای داخلی گفت:  باید با تلاش مستمر ، ظرفیت اسمی تولید در شرکت ها محقق شود.

نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد:  رعایت بهداشت، توجه به استانداردها و کیفیت تولیدات از دیگر مسائل مهمی است که رضایت عمومی را به دنبال دارد و باید به این سه اصل به صورت ویژه توجه کرد.

استاندار گیلان ادامه داد: کیفیت افزایی و بازاریابی صحیح می‌تواند امکان تسلط بر بازارهای مصرف را بیش از پیش به دنبال داشته باشد و باید این مولفه ها ، مورد توجه قرار گیرد.

دکتر زارع گیلان را دارای ظرفیت‌های ممتازی در حوزه های کشاورزی و دامپروری خواند و گفت: تامین بخشی از شیر مورد نیاز صنایع شیر گیلان از خارج از استان ، از مشکلاتی است که می توان با توسعه بخش دامپروری، نسبت به رفع آن اقدام کرد.

وی همچنین احداث و راه اندازی صنایع دامپروری در گیلان را گامی مهم در جهت حل مشکل کمبود شیر، تامین گوشت مورد نیاز استان و نیز ایجاد اشتغال برای افراد بومی عنوان و بر ضرورت پیگیری اجرای این طرح در استان تاکید کرد.

دکتر زارع یادآور شد: به سبب توانمندی مجموعه تولید محصولات لبنی و رضایت مصرف کنندگان، انتظار می رود که این شرکت با برنامه‌ریزی دقیق و هم افزایی با دستگاه‌های اجرایی، بتواند در بازار تولید نقش آفرینی بیشتر و نیز ارزآوری فزون تری داشته باشد .

در جریان بازدید میدانی نماینده عالی دولت در گیلان از چند واحد تولیدی واقع در شهر صنعتی رشت ، مشکلات و درخواست‌های شماری از تولیدکنندگان فعال در این مجموعه ها توسط دکتر زارع رسیدگی شد.

شرکت تولید محصولات لبنی، کارخانه تولید انواع حوله و نیز شرکت تولید دستمال های بهداشتی و آرایشی از مجموعه هایی بودند که امروز استاندار گیلان با همراهی شماری از مدیران کل استان، از آنها بازدید کرد.

کارخانه تولید انواع حوله ، سالانه دو هزار و ۳۲۵  تن ظرفیت تولید دارد و برای ۵۰ نفر شغل پایدار ایجاد کرده و هم اکنون با ۳۰ درصد ظرفیت خود به تولید مشغول است.

کارخانه تولید محصولات لبنی با تولید سالانه ۱۳۶ هزار و ۸۰۰ تن، هم اکنون با حدود ۲۵ درصد از ظرفیت اسمی خود نسبت به تولید محصولات لبنی فعالیت دارد و در این مجموعه ۲۰۶ نفر مشغول کار هستند.

گفتنی است در جریان بازدید استاندار گیلان از شرکت تولید محصولات لبنی، از دو محصول ماست خامه ای محلی و پنیر سیاهمزگی رونمایی شد.

شرکت تولید دستمال های بهداشتی و آرایشی نیز با تولید سالانه ۱۶۶ میلیون عدد، در حال حاضر با حدود ۲۰ درصد ظرفیت اسمی فعال است و ۶۵ نفر در آن اشتغال دارند.

ارسلان زارع روز پنجشنبه در جریان بازدید از چند واحد صنعتی واقع در شهر صنعتی رشت، با بیان این مطلب افزود: برای تحقق منویات رهبری و شعار سال، با افزایش فعالیت‌ها، باید رویکردی توسعه محور دنبال شود.

وی با تاکید بر لزوم هدف گذاری میان مدت برای تامین حداکثری در بازار‌های داخلی اظهار داشت: باید با تلاش مستمر، ظرفیت اسمی تولید در شرکت‌ها محقق شود.

نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: رعایت بهداشت، توجه به استاندارد‌ها و کیفیت تولیدات از دیگر مسائل مهمی است که رضایت عمومی را به دنبال دارد و باید به این سه اصل به صورت ویژه توجه کرد.

استاندار گیلان ادامه داد: کیفیت افزایی و بازاریابی صحیح می‌تواند امکان تسلط بر بازار‌های مصرف را بیش از پیش به دنبال داشته باشد و باید این مولفه‌ها، مورد توجه قرار گیرد.

دکتر زارع گیلان را دارای ظرفیت‌های ممتازی در حوزه‌های کشاورزی و دامپروری خواند و گفت: تامین بخشی از شیر مورد نیاز صنایع شیر گیلان از خارج از استان، از مشکلاتی است که می‌توان با توسعه بخش دامپروری، نسبت به رفع آن اقدام کرد.

وی همچنین احداث و راه اندازی صنایع دامپروری در گیلان را گامی مهم در جهت حل مشکل کمبود شیر، تامین گوشت مورد نیاز استان و نیز ایجاد اشتغال برای افراد بومی عنوان و بر ضرورت پیگیری اجرای این طرح در استان تاکید کرد.

دکتر زارع یادآور شد: به سبب توانمندی مجموعه تولید محصولات لبنی و رضایت مصرف کنندگان، انتظار می‌رود که این شرکت با برنامه‌ریزی دقیق و هم افزایی با دستگاه‌های اجرایی، بتواند در بازار تولید نقش آفرینی بیشتر و نیز ارزآوری فزون تری داشته باشد.

در جریان بازدید میدانی نماینده عالی دولت در گیلان از چند واحد تولیدی واقع در شهر صنعتی رشت، مشکلات و درخواست‌های شماری از تولیدکنندگان فعال در این مجموعه‌ها توسط دکتر زارع رسیدگی شد.

شرکت تولید محصولات لبنی، کارخانه تولید انواع حوله و نیز شرکت تولید دستمال‌های بهداشتی و آرایشی از مجموعه‌هایی بودند که امروز استاندار گیلان با همراهی شماری از مدیران کل استان، از آن‌ها بازدید کرد.

کارخانه تولید انواع حوله، سالانه دو هزار و ۳۲۵ تن ظرفیت تولید دارد و برای ۵۰ نفر شغل پایدار ایجاد کرده و هم اکنون با ۳۰ درصد ظرفیت خود به تولید مشغول است.

کارخانه تولید محصولات لبنی با تولید سالانه ۱۳۶ هزار و ۸۰۰ تن، هم اکنون با حدود ۲۵ درصد از ظرفیت اسمی خود نسبت به تولید محصولات لبنی فعالیت دارد و در این مجموعه ۲۰۶ نفر مشغول کار هستند.

گفتنی است در جریان بازدید استاندار گیلان از شرکت تولید محصولات لبنی، از دو محصول ماست خامه‌ای محلی و پنیر سیاهمزگی رونمایی شد.

شرکت تولید دستمال‌های بهداشتی و آرایشی نیز با تولید سالانه ۱۶۶ میلیون عدد، در حال حاضر با حدود ۲۰ درصد ظرفیت اسمی فعال است و ۶۵ نفر در آن اشتغال دارند.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »