دیدار مسؤولین شهرستان ابرکوه با خانواده ۱۸ شهید بسیجی + تصاویر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از ابرکوه، امروز به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، حجت‌الاسلام رضا علیزاده امام‌جمعه بخش بهمن، مهدی ابرقویی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ابرکوه، با خانواده ۱۸ شهید بسیجی دیدار کردند.

در حاشیه این دیدارها حجت‌الاسلام علیزاده در گفتگو با خبرنگار فارس از یزد، ضمن قدردانی از خانواده‌های شهدا به جهت صبوری آنان، گفت: شهدا با حمایت والدین خود هشت سال در جبهه‌ها حضور یافته و برای پاسداری از ارزش‌های اسلامی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران به نبرد با متجاوزان بعثی پرداختند.

امام‌جمعه بخش بهمن خاطرنشان کرد: دیدار و تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، کمترین کاری است که مسؤولین و مردم می‌توانند در برابر این ایثارگری‌ها و بلندنظری‌های خانواده‌های شهدا، انجام دهند؛ چراکه آنان با ارزش‌ترین دارایی خود را با رضایت و اشتیاق دادند تا امروز ایران اسلامی امن‌ترین نقطه جهان باشد.

وی بر رسیدگی حداکثری به امور خانواده‌های شهدا توسط مسؤولین تأکید کرد و گفت: چه بسیارند خانواده‌هایی که با مشکلات متعدد مواجه بوده؛ اما به دلیل مناعت طبع و خلوص نیت، مطالبه گری شخصی نکرده و مسائل و مشکلات آنان نیز برطرف نشده است.

علیزاده با تأکید بر اینکه وظیفه اصلی ما در قبال شهدا حفظ آثار، ارزش‌ها و دستاوردهای عظیم آنان است، ادامه داد: دیدار با خانواده شهدا نباید به مناسبت‌ها و ایام خاصی ختم شود؛ بلکه باید این امر به یک فرهنگ برای گام نهادن در راه شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تبدیل شود که در نهایت سرافرازی ایران اسلامی را به دنبال خواهد داشت.

وی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، زنده نگه‌داشتن یاد شهدا، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان را از جمله سفارش‌های مؤکد مقام معظم رهبری برشمرد و افزود: آنان که روزی فرزندان خود را به عشق اسلام پرورش داده و به امر ولی امر خود آنان را وسیله‌ای برای پیروزی بر کفر قرار دادند، آبروی کشور بوده و به گردن تک‌تک مردم حق دارند.

امام‌جمعه بخش بهمن با تأکید بر اینکه هیچ‌گاه نباید از یادمان برود که شهدا چه خدمت بزرگی به این مرزوبوم کردند، تصریح کرد: تجلیل، تکریم و دیدار با خانواده شهدا، رزمندگان، ایثارگران و آزادگان از جمله راه‌های انتقال فرهنگ شهادت و دفاع مقدس به نسل جوان جامعه امروز است که جنگ را درک نکرده‌اند.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »