لزوم هرچه سریعتر تعیین تکلیف چاه های متخلف/چاه های غیر مجاز در کوتاهترین زمان باید پلمپ شوند

 به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ هوشنگ ملایی عنوان کرد: شرایط موجود و کمبود های آبی نشان از اهمیت ویژه آب در استان دارد که این مسئولیت را برای ما سنگین تر میکند.

وی در ادامه طی توضیحاتی در خصوص خشکسالی های اخیر و کمبود بارش در استان گفت: سال گذشته سال بسیار خشکی را تجربه کردیم و متوسط بارش کمتر از 60 میلی‌متر بوده، عمده بارش در غرب و جزایر استان بوده و مناطق شرق و غرب که عمده سدها و منابع آب‌های شیرین و زیرزمینی در آن‌ها قرار دارد کمترین میزان بارش را داشته‌اند.

این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به برگزاری جلسات متعدد در شورای حفاظت آب و تصمیم هایی که گرفته و ابلاغ شد، 20 درصد از سهم زیر کشت استان به دلیل مشکلات آبی کاهش می یابد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان توضیح داد: بر اساس قوانین شرکت آب منطقه ای و جهاد کشاورزی میتوانند بر حسب نیاز در راستای جلوگیری از وقوع مشکلات در بخش منابع و مصارف آب تصمیمات جدید اتخاذ کنند.

ملایی درباره تعیین تکلیف چاه های فاقد پروانه و ساماندهی آنها بیان کرد: تا کنون برای تعداد 278 چاه حکم صادر شده، 78 چاه پر شده است، 192 پرونده در انتظار حکم هستند همچنین از هزار و 693 چاه فرم پنج، هزار و 82 فقره تعیین تکلیف و 611 پرونده همچنان در حال بررسی است.

وی در پایان خاطر نشان ساخت: چاه های غیر مجاز بلای سفره های آب زیر زمینی هستند که از این رو باید هر چه سریعتر با مجوز قضایی پلمپ شوند.

در ادامه این نشست ابوالفتح ابوالهادی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان عنوان کرد: قوه قضاییه در راستای رفع مشکلات چاه ها و کم آبی بی شک در کنار شرکت آب منطقه ای خواهد بود و در این زمینه هیچ کوتاهی نخواهد داشت.

وی افزود: نیروی انتظامیی با مجوز های لازم از سوی قوه قضاییه در کنار شرکت آب منطقه ای مسئولیت های لازم را انجام خواهد داد.

 

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »