تولید یک ابزار هوشمند پرکاربرد در صنعت فولاد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ شاهین زارع مدیر متالوژی و تحقیق و توسعه فولاد هرمزگان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان هرمزگان که با حضور استاندار هرمزگان افتتاح شد، با اعلام این مطلب گفت: ابزار هوشمند لبه یاب در دو مدل مختلف با اندازه‌های متفاوت قابل ساخت است و در ماشین ابزارهای صنعتی مانند فرز، دریل و تراش در مدل‌های مختلف اتوماتیک (CNC)، نیمه‌اتوماتیک (NC) و دستی (معمولی) و دارای دقت عملکرد ۱ تا ۳ میکرون مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: از مهم‌ترین ویژگی ابزار فوق، یکسان‌سازی دقت اسمی و واقعی ماشین ابزار در ساخت و تولید یا بازسازی قطعه کارهای با جنس و سایز مختلف است.

مدیر متالوژی و تحقیق و توسعه فولاد هرمزگان در مورد مزایای ابزار هوشمند رونمایی شده، تصریح کرد: کارکرد این ابزار موجب افزایش دقت ساخت قطعه کار و راندمان کاری و کاهش هزینه، زمان، تعداد مراحل ساخت و تولید یک قطعه کار یا یک محصول می‌شود که کاهش انرژی و استهلاک ماشین ابزارها را به همراه دارد.

وی با اشاره به مشکلات موجود در زمینه ساخت، و ماشین کاری قطعه کارسازی در صنعت فولاد و تاکید بر گستردگی دامنه استفاده و مصرف ابزار هوشمند لبه‌یاب در کارگاه‌های کوچک و کارخانه‌های بزرگ صنعتی، خاطرنشان کرد: باید در راستای توسعه و بهبود فرآیند ساخت و تولید قطعات و محصولات صنعتی تولید شده توسط ماشین ابزارهای صنعتی مذکور به سمت بومی‌سازی این تکنولوژی گام برداشت.

زارع همچنین تاکید کرد: با تکیه بر توانایی بالای ابزار هوشمند نسبت به نمونه‌های خارجی می‌توانیم ویژگی‌های متفاوتی نظیر دقت و سرعت عمل بالا را یکجا در تولید قطعه کار داشته باشیم وبا توجه به ارزش افزوده حاصل شده، قیمت تمام شده محصولات کاهش پیدا می‌کند که این امر با کاهش انرژی صرف شده جهت ساخت یک محصول انجام می‌گیرد و تعداد قطعات ماشین کاری شده در یک زمان معین (نسبت به حالتی که از این دستگاه استفاده نمی‌شود) بیشتر خواهد شد.

به گفته وی، ابزار هوشمند مذکور همچنین در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان هرمزگان به‌عنوان محصول برتر R&D انتخاب شد.مدیر متالوژی و تحقیق و توسعه فولاد هرمزگان افزود: ابزار هوشمند فوق نمونه مشابه داخلی ندارد و همچنین نمونه خارجی آن نیز از دقت پایینی برخوردار است.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »