احسان محمدی نژاد: دوره مدیریت‌ها و انتصابات اتوبوسی در هرمزگان به‌ پایان رسیده است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،احسان محمدی نژاد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس با اشاره به اینکه تصمیمات غیرکارشناسی و خلق‌الساعه نه‌ تنها دردی از جامعه علمی هرمزگان درمان نمی‌کند بلکه به آلام آنها می‌افزاید، اظهار داشت: ما حق نداریم توان بالقوه و بالفعل جامعه علمی هرمزگان را نادیده بگیریم، نیروهای ماندگار هرمزگانی شایستگی‌های بسیاری دارند.

وی افزود: برخی هنوز متوجه نشده‌اند که دوره مدیریت‌ها و انتصابات اتوبوسی تمام شده و دست هرمزگانی‌ها برای تصدی امور خود نه‌تنها در آموزش عالی و نه در هیچ عرصه دیگری خالی نیست و اینکه بگوییم برای تقویت دانشگاه نیاز داریم از استان‌های دیگر عضو هیات علمی بیاوریم حرفی مضحک است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس خاطرنشان کرد: معتقدم که چرخش نیروها در مدیریت فی‌نفسه امور مذمومی نیست، بلکه ممکن است خون تازه‌ای هم وارد شریان‌های آن سازمان کند اما بالاخره هر تغییری باید با در نظر گرفتن عوامل مختلف و تامین منافع ملی و منطقه‌ای و منطبق با خواست اکثریت باشد.

محمدی نژاد ادامه داد: با توجه به نحوه جابه‌جایی رئیس دانشگاه پیام نور استان هرمزگان که اتفاقا انتقادات بسیاری را در پی داشت، اینگونه رفتارها دور از انتظار نبود.

وی تصریح کرد: نه اینکه بگوییم فلانی خوب است و دیگری بد است که آن هم با توجه به شاخصه‌های مدیریتی در جای خود قابلیت بحث و بررسی دارد، حرف ما این است که شکل کاری که انجام شد در شان جامعه دانشگاهی هرمزگان نبوده و نیست، مدیر در نظام اسلامی باید خط و مشی خود را با سیاست‌گذاری‌های کلان رهبری انقلاب همسو سازد.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس گفت: مقام معظم‌ رهبری دانشگاه را دارای جایگاه ویژه‌ای می‌دانند و روی آن تاکید ویژه‌ای دارند به‌گونه‌ای که فرمودند؛ اگر می‌خواهیم کشورمان بیست سال بعد پیشرفته، با عزت، متدین، ثروتمند، مقتدر، مستقل، برخوردار از عدالت و خیرات مادی و معنوی باشد این احتیاج دارد به کارهایی که عمده این کارها مربوط به دانشگاه است. این یعنی ایشان معتقدند ما دانشگاه را باید برای جامعه الگو و نیروی پیشرو قرار دهیم و بالاخص مدیران علمی کشور باید بتوانند با ایجاد جو نشاط علمی و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود در مناطق مختلف به ایجاد انگیزه و شتاب توسعه در کشور کمک کنند نه آنکه با از بین بردن فرصت‌های شغلی موجود برای جوانانی که در مناطق محروم و با امکانات کم تحصیل کرده و حائز رتبه‌های علمی شده‌اند موجی از سرخوردگی، یاس و چالش‌های غیر ضروری در جامعه ایجاد نمایند.

محمدی نژاد یادآور شد: وقتی سرپرست یک دانشگاه دولتی در مصاحبه با یک خبرگزاری رسمی کشور، نهاد دولت را متهم به داشتن رویکرد منفی علیه دانشگاه متبوعش می‌کند، باید دید که چگونه این مجموعه قرار است مجری سیاست‌های دولت در این بخش از آموزش عالی استان باشد و باید پرسید آن روزی که دوستان در این دانشگاه مسؤولیت پذیرفتند آیا از این رویکرد دولت بی‌خبر بودند؟

به گفته این عضو هیات علمی دانشگاه، فارغ از این مسائل، بنده به‌عنوان یک دانشگاهی ضمن آنکه فکر می‌کنم دوستان ما در دولت باید در جریان چنین نگاه‌هایی از سوی مدیران استانی قرار بگیرند لازم می‌دانم این مطلب را گوشزد کنم که مشکلات اقتصادی کشور که حاصل مولفه‌های مختلفی از جمله تحریم‌های ظالمانه و نگاه خصمانه برخی قدرت‌ها به کشور ماست باعث کاهش بودجه‌های عمرانی و جاری در بخش‌های مختلف شده است.

وی افزود: از نخبگان انتظار می‌رود در وضعیتی که دولت در تلاش برای بهره‌برداری مناسب و گرفتن امتیازات لازم از طرف مقابل و جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی است به جای ترویج فضای اختلاف و بدبینی و تعبیرات این‌چنینی، به گسترش فضای امید به آینده و حرکت رو به جلو کشور کمک کنند.

محمدی نژاد خاطرنشان کرد: تا آنجا که بنده در جریان هستم آقای رستمی ابوسعیدی بعد از ورود به مجموعه دانشگاه پیام نور، شورای تحول دانشگاه پیام نور را تشکیل دادند و جمعی از بلندپایه‌ترین مقامات دولتی وزارت علوم به عضویت این شورا درآمده‌اند که این موضوع خود نشان‌دهنده توجه رئیس دانشگاه و مجموعه دولت به این دانشگاه است.

وی ادامه داد: این شورا به نوعی خود نشانگر تغییر رویکرد دولت و وزارت علوم به دانشگاه پیام نور است و مبین توجه جدی نهادهای بالادستی برای تقویت این مجموعه دانشگاهی است که این موضوع در نوع خود در تاریخ دانشگاه پیام نور بی‌سابقه بوده است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس در پایان یادآور شد: با توجه به همگرایی که میان مجموعه نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و استاندار محترم وجود دارد و تلاش بی‌وقفه این عزیزان برای ارتقا شاخص‌های توسعه در هرمزگان انتظار می‌رود مدیران استانی و بالاخص مدیران دانشگاهی دولت با دوری از اظهارات نسنجیده به فکر حل منطقی مشکلات باشند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس (hbref.ir/V3)

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »