افزایش تولید مرغ در هرمزگان

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،غلامپور معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: تولید مرغ دراستان از ابتدای سال تا کنون نسبت به پارسال افزایش یافته است.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون ۱۳ هزار و ۲۶۸ تن مرغ در هرمزگان تولید شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت: این میزان تولید نسبت به پارسال ۴ درصد افزایش داشته است.
هرمزگان گفت: این میزان مرغ از تولید بیش از ۸ میلیون و ۶۳۴ هزار قطعه جوجه تولید شده که نسبت به پارسال ۹ درصد افزایش دارد.
غلامپور پیش بینی کرد تا پایان سال ۱۵ میلیون قطعه جوجه ریزی درمرغداری‌های استان داشته باشیم که ۳۰ هزار تن مرغ تولید شود.
وی گفت: نیاز ماهانه مردم هرمزگان به مرغ ۲ هزار و ۶۷۰ تن است که در استان تولید و در صورت نیاز از استان‌های همجوار تامین می‌شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: قیمت مصوب مرغ در بازار هرمزگان حدود ۱۱ هزار تومان است که تا چند هفته آینده کاهش می‌یابد.
هرمزگان ۲۹۵ مرغداری فعال دارد.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *