یکهزار و ۸۰۰ کلاس درس تخریبی در هرمزگان وجود دارد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،مهندس ماشالله قاسمی در دیدار با احمد مرادی نماینده نومنتخب حوزه مرکزی هرمزگان، با تبریک اعیاد شعبانیه عنوان کرد: ۳۱۷ هزار دانش آموز در سه هزار و ۴۸۱ آموزشگاه و بیش از ۱۴ هزار کلاس درس در استان هرمزگان در حال تحصیل هستند.

وی به پروژه های در دست اجرا در حوزه نوسازی مدارس این استان اشاره کرد و افزود : اداره کل نوسازی مدارس استان ۱۶۶ پروژه در قالب ۸۱۱ کلاس درس بازیر بنای 170هزار متر مربع را در دست اجرا دارد که برای تکمیل این فضاها به ۱۳۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان با اشاره به منابع دولتی مصوب در دولت تدبیر و امید، اظهار داشت: بیش از 173میلیارد تومان اعتبار(ملی و استانی ) در دولت یازدهم مصوب شد که از این میزان بیش از 100میلیارد تومان تخصیص یافت.

به گفته مهندس قاسمی؛ تعداد ۲۶۰ پروژه با بیش از هزار کلاس درس در دولت تدبیر و امید احداث و به دانش آموزان استان هرمزگان تحویل داده شده است.

وی ادامه داد: همچنین طی این مدت در بخش خیری نیز ۱۳۶ پروژه با ۶۰۱ کلاس درس در استان اجرایی شده است.

وی اضافه کرد: 59 پروژه نیز را بنیاد برکت و نهادهای دیگر با اعتباری بالغ بر 280میلیارد ریال به بهره برداری رسانده اند.

قاسمی پیش بینی کرد که در مهر ماه امسال نیز ۷۱ پروژه با اعتباری بالغ بر 420میلیارد تومان توسط نوسازی مدارس در هرمزگان را تحویل گردد.

مدیر کل نوسازی مدارس هرمزگان در ادامه به مشکلات و موانع موجود اشاره و تصریح کرد: 390 آموزشگاه در قالب 2 هزار و 900 کلاس درس 2 شیفته هستند، از طرفی احداث 54هزار واحد مسکن مهر در استان نیز می طلبد که یکهزار و 800 کلاس درس برای دانش آموزان این شهرک ها احداث شود.

مهندس قاسمی یاد آور شد: در زمان روی کار آمدنم در این اداره کل 2 هزار و 500 کلاس درس تخریبیدر استان وجود داشت که با اجرای طرح ها و برنامه های مختلف، این رقم به یکهزار و 800 کلاس درس رسیده است.

وی افزود: منابع خیری و اعتباراتی که بنیاد برکت در مناطق محروم گذاشته را به سمت مدارس تخریبی سوق دادیم و الحمدالله تاکنون نتیجه بخش بوده است، اما مدارس تخریبی کماکان دغدغه همه ماست که باید راهکاری عاجل اندیشیده شود .

احمد مرادی، نماینده نومنتخب مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه مسئولیت مهمی در قبال فرزندان این مرزبوم بر عهده داریم و از این رو باید برای آینده هرمزگان فکر کنیم و با تلاش مضاعف شرایط را بهبود بخشیم، گفت: مشکل مدارس را به عنوان یک اولویت در چهارسال پیش رو دنبال خواهیم کرد و امیدوارم آینده بهتری برای مردم ترسیم شود.

پایان پیام/

منبع: خبرگزاری شبستان (hbref.ir/Cv)

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »