اشتغال 79 نیروی قشمی در 5 طرح اشتغال روستایی با 106 میلیارد ریال اعتبار

به گزارش هرمزبان به نقل از روابط عمومی منطقه آزاد قشم، سلیمان رنجبری با اشاره به تامین اعتبار این طرح ها از محل تسهیلات معاونت روستایی ریاست جمهوری، اظهار داشت: در راستای اعلام همکاری معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری به منظور دستیابی به اقتصاد پایدار در مناطق روستا نشین، کارگروه تسهیلات اشتغال روستایی در دومین جلسه خود در تاریخ 15 مهرماه سال جاری پنج طرح  را به تصویب رساند.

وی افزود: از بین این طرح ها، سه طرح در زمینه تولید و دو طرح در حوزه خدمات هستند که برای دریافت تسهیلات به معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری معرفی شدند.

مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به تعداد 79 نیروی بومی که با دریافت این تسهیلات مشغول به کار خواهند شد، گفت: در طرح تولید و تجهیز شناور 700 تنی از جنس فایبرگلاس با درخواست تسهیلاتی به مبلغ 25 میلیارد ریال در روستای پی پشت و 12 نیروی شاغل، منجر به اشتغالزایی برای 9 نیروی جدید می شود.

وی افزود: دومین طرح تولیدی مربوط به تولید سازه درای وال(سیستم های ساخت و ساز خشک، ساختارهای سبک و مقاوم در برابر زلزله ای هستند که از ترکیب پنل های گچی یا سیمانی و پروفیل های سبک فولادی گالوانیزه ساخته می شوند) می باشد.

به گفته رنجبری، نمایندگی کناف ایران در جزیره قشم که تا به حال  برای نصب کناف از سازه های آلومینیومی وارداتی استفاده می کرد با درخواست تسهیلاتی به مبلغ 30 میلیارد ریال قصد دارد با تولید این سازه ها در جزیره برای 16 تَن اشتغالزایی کند.

مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر سیاست این سازمان در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و کمک به توسعه تولیدات ملی و کالای ایرانی، عنوان کرد: بخشی از فعالیت های این اداره دادن مشاوره و تشویق وارد کنندگانی از قبیل واردکنندگان انبوه پوشاک برای راه اندازی کارخانه تولیدی می باشد.

وی ادامه داد: به همین منظور تسهیلاتی 9 میلیارد ریالی برای راه اندازی تولیدی پوشاک توسط یکی از بازرگانان فعال قشم در این جلسه به تصویب رسید که باعث اشتغال 28 نیروی بومی خواهد شد.

رنجبری از درخواست سالن ورزشی شرکت "مهان آروید قشم" برای تجهیز خبر داد و گفت: این سالن ورزشی ویژه بانوان است که به تسهیلات 12 میلیارد ریالی برای خرید لوازم ورزشی نیاز دارد تا امکان اشتغالزایی برای 10 بانو فراهم شود.

مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم بیان کرد: احداث تالار با ظرفیت پذیرایی از یک هزار مهمان واقع در روستای توریان، طرح خدماتی دیگری برای قشموندان می باشد که با دریافت تسهیلات 30 میلیارد ریالی برای 16 نیرو به صورت مستقیم و برای 50 تَن به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی خواهد کرد.

یادآور می شود؛ تفاهم نامه همکاری معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری با سازمان منطقه آزاد قشم با موضوع اعطای تسهیلات اشتغالزا  به افراد حقیقی و حقوقی واجد شرایط معرفی شده از سوی سازمان منطقه آزاد قشم توسط معاونت روستایی ریاست جمهوری برای راه اندازی تسهیلات خرد و کلان در مناطق روستایی جهت ایجاد اشتغال پایدار و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها در تاریخ 14 شهریور ماه سال جاری با حضور حضور سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری، حمیدرضا مومنی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد و علیرضا نصری فرماندار شهرستان و سایر مسوولان سازمان منطقه آزاد قشم در سالن مرکز بین المللی رشد امضا شد.

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »