کاهش کاربران فیس‌بوک به دلیل رسوایی‌های فاش شده

کاهش کاربران فیس‌بوک به دلیل رسوایی‌های فاش شدهبه گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بر اساس یک مقاله آماری که از جامعه آماری 4هزار و 594 نفری که از 29 می تا 11 ژوئن تهیه شده است، 26 درصد اپلیکیشن موبایلی فیس‌بوک را از روی موبایل‌های هوشمند خود حذف کرده‌اند. فقط 9 درصد از این جامعه آماری تصمیم گرفته‌اند اطلاعات شخصی خود را در این شبکه اجتماعی قرار می‌دهند و در مقابل، 54 درصد تنظیمات شخصی اپلیکیشن فیس‌بوک را فعال کرده‌اند و 42 درصد از کاربران این اپلیکیشن هم وقت استراحت هفتگی را روی برنامه‌های فیس‌بوک خود فعال کرده‌اند. همه این گزارش‌ها نشان می‌دهد که علاقه زیادی به کار کردن با اپلیکیشن فیس‌بوک در میان کاربران وجود ندارد.

این مقاله مشخص کرد که کاربران 18 تا 29 سال فیس‌بوک بیشتر مایل به حذف کردن این اپلیکیشن از روی گوشی‌های هوشمند خود هستند. این جمعیت آمار 44 درصدی بین کاربران اپلیکیشن شبکه اجتماعی فیس‌بوک را شامل می‌شود. اما این آمار در میان افراد بالای 65 سال و بالاتر که آمار 12 درصدی این جمعیت را نشان می‌دهد، ارقام بیشتری را نشان می‌دهد. در بین گروه بالای 65 سال از هر سه نفر یک نفر محافظت از حریم شخصی را برای صفحه خود فعال کرده است و 64 درصد گروه جوانتر این قابلیت را برای صفحه فیس‌بوک خود فعال کرده‌اند. آمار استفاده از زمان استراحت در بین کاربران تقریبا در هر دو گروه جوان و مسن یکسان بود چرا که 40 درصد از جوانان و 47 درصد از افراد مسن از این اپلیکیشن دور می‌شوند و برای مدتی از فیس‌بوک استفاده نمی‌کنند.

گفتنی است، این تحقیق تحت تأثیر رسوایی Cambridge Analytica جمع‌آوری شده که خبرهای آن در ماه مارس منتشر شد. آنگونه که از خبرهای منتشر شده برمی‌آید، حدود 87 میلیون از حساب‌های کاربری در فیس‌بوک توسط برخی افراد از روسیه جمع‌آوری شده بود. این اطلاعات بعدا به Cambridge Analytica برای دستکاری در نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا فروخته شد.

به تازگی، رئیس اجرایی شرکت فیس‌بوک، شریل سندبرگ به همراه اعضای هیئت مدیره فیس‌بوک در مقابل کمیته انتخابی مجلس سنای روسیه بر علیه رسوایی‌های اتفاق افتاده شهادت دادند. این کمیته برگزار شده بود تا تأثیر خارجی بر روی این پلتفرم سنجیده شود.

در این میان، مطالعاتی از مرکز تحقیقات Pew نشان می‌دهد که اعضای فیس‌بوک از اعضای حزب جمهوری و دموکرات‌ها تشکیل شده‌اند. هر دو حزب تعداد مشترکی از کاربران فیس‌بوک را تشکیل داده‌اند که برخی اوقات از اپلیکیشن فیس‌بوک استفاده نمی‌کنند و یا آن را از گوشی‌های خود حذف می‌کنند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »