به گزارش هرمزبان به نقل از ایکنا از لرستان، جشنواره ملی «نشان محبت» امروز دوشنبه، پنجم شهریورماه همزمان با سالروز میلاد پربرکت دهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام علیالنقی(ع) و با هدف جذب مشارکت خیّران و مردم مؤمن و انقلابی استان لرستان در بازسازی و نوسازی حرمین عتبات عالیات واقع در شهرهای نجف، کربلا، کاظمین و سامرا بههمت ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی در لرستان برگزار شد.
در این جشنواره ملی نشان محبت که داریوش ارجمند، از هنرمندان مطرح کشور و بازیگر نقش مالک اشتر سریال امام علی(ع) نیز حضور داشت، اصغرحقیپور، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان با اشاره به ساخت درب سرداب غیبت امام زمان(ع) توسط مردم لرستان و نصب آن در حرم امامین عسگریین خبر داد و گفت: مردم لرستان همواره در کمک به توسعه حرمهای اهلبیت در استان پیشقدم هستند.
سخنرانی حجتالاسلام متقینیا، امام جمعه موقت مردم خرمآباد و داریوش ارجمند از دیگر قسمتهای این برنامه بود. در این مراسم معاونت و مدیر وزارتخانههای ستاد بازسازی عتبات عالیات نیز حضور داشتند.










اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














