لزوم آشنایی طلاب به زبان‌های روز دنیا

هرمزبان: یکی از مراجع تقلید گفت: با توجه به اهمیت انتشار علوم اسلامی به کشورهای دیگر، آشنایی طلاب به زبان‌های روز دنیا ضرورت دارد.

به گزارش‌‌‌‌‌هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی پیش از ظهر امروز در مراسم کلنگ‌زنی مدرسه علمیه چهارده معصوم (ع) در منطقه پردیسان قم، با اشاره به جنبه‌های فرهنگی و علمی اسلام گفت: روایات و احادیث معصومین و پیامبر اسلامی گواه این مطلب است.

وی با اشاره به تأسیس نخستین حوزه علمیه توسط پیامبر اسلام (ص)، نگاه اسلام به مسئله جهاد، علم‌اندوزی و تفقه در دین را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه نسبت به جهاد در اسلام از اهمیت بیشتری برخوردار هستند و آیات و روایاتی که پیامبر گرامی اسلام برخی مسلمانان را از جهاد منع کرده و به فراگیری احکام و اصول دین تشویق کرده‌اند، نشان دهنده این مطلب است.

این مرجع تقلید توجه ویژه به مسئله توسعه و تجهیز حوزه‌های علمیه را یادآور شد و افزود: امروز هم همانند گذشته همراه با توجه به مسائل و دغدغه‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی باید ساخت حوزه‌های علمیه هم مورد توجه قرار گیرد.

وی وجود حوزه‌های علمیه در مناطق مختلف در کاهش فساد و معضلات اجتماعی را مؤثر دانست و تصریح کرد: مواردی که ائمه جمعه مکرراً مطرح می‌کنند از حوزه‌های علمیه و به وسیله آن‌ها نهادینه می‌شود و توجه ائمه جمعه باید به مسئله توسعه حوزه‌های علمیه باشد.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی حضور خیران در ساخت، توسعه و تجهیز حوزه‌های علمیه را مورد تاکید قرار داد و افزود: با توجه به اینکه منطقه پردیسان هم منطقه ای مذهبی، علمی و فرهنگی است و طلاب و مشتاقان علوم دینی بسیاری در این منطقه زندگی می‌کنند ساخت حوزه در آن بسیار مهم بود.

وی لزوم توجه به زبان آموزی در حوزه‌های علمیه را یادآور شد و افزود: در روایتی امام صادق (ع) می‌فرمایند که علم و دانش از قم صادر خواهد شد که قطعاً این کار با تکیه بر زبان فارسی میسر نیست و تسلط به زبان‌های روز دنیا برای طلاب ضروری است.

انتهای پیام/

کد خبر: 4007

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »