معرفی نفرات برگزیده دومین ایده شو آب هرمزگان

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در  هرمزگان ؛این رویداد با حضور مدیرعامل آب و فاضلاب شهری هرمزگان، معاون فناوری و پشتیبانی پارک علم و فناوری، مدیر مرکز نوآوری پارک علم و فناوری، ایده پردازان و فناوران برگزار شد.

معاون فناوری و پشتیبانی پارک علم و فناوری هرمزگان در این رویداد با اشاره به اهمیت مصرف بهینه آب و لزوم مدیریت مصرف آن گفت: برگزاری این رویدادها قدمی در راستای مدیریت مصرف است و می تواند به فرهنگ سازی مصرف درست آب کمک کند.

وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری و آب و فاضلاب شهری هرمزگان همکاری نزدیکی در رفع مشکلات آبی استان هرمزگان دارند، خاطرنشان کرد، با برگزاری این رویدادها در تلاش هستیم تا مشارکت شهروندان و بخصوص افراد صاحب ایده را در صرفه جویی آب بیشتر کنیم.

نصیری بیان داشت: ما به عنوان حامی فناوران تلاش می کنیم از ایده هایی که قابلیت اجرایی داشته باشند حمایت کنیم.

معاون فناوری و پشتیبانی پارک علم و فناوری هرمزگان همچنین تاکید کرد، موفقیت تیم ها در پشتکار و فراهم آوردن تیم اجرایی قوی است که برای تداوم و موفقیت کار باید به آن توجه کرد.

در این رویداد همچنین قصمی مدیرعامل آب و فاضلاب استان هرمزگان با استقبال از ایده های مطرح شده گفت: ما در محیط زیست و آب با محدودیت هایی مواجه هستیم و رفع این محدودیت و راه حل های آن از ایده هایی است که فکرهای خلاق و مغزهای متفکر به ما می دهند.

وی با قدردانی از مشارکت ایده پردازان ابراز امیدواری کرد که بتوان از این ایده ها حمایت کرد.

حسین رئیسی مدیر مرکز نوآوری پارک علم و فناوری هرمزگان نیز در این جلسه گفت: 11 نفر به عنوان ایده پرداز در این جلسه به ارائه ایده خود پرداختند.

وی افزود: پس از ارائه ایده با رای هیات داوران و شرکت کنندگان پنج ایده به مرحله دوم راه یافتند که در نهایت سه ایده به عنوان ایده برگزیده معرفی شدند.

رئیسی بیان داشت: در پایان رویداد، ایده مریم آئین پرست با عنوان آبیاری زیر سطحی، ایده ام البنین حاجبی پوری با عنوان اجرای ویدئو آرت برای آموزش رفتار شهروندی و ایده اسماعیل اسماعیلی با عنوان طراحی و ساخت بازی برای پلتفرم موبایل در حوزه بهینه سازی مصرف آب به ترتیب به عنوان ایده های اول تا سوم انتخاب شدند.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »