كشف بيش از 277 تُن انواع مواد مخدر و روان‌گردان در كشور از ابتدای سال‌جاری

به گزارش هرمزبان به نقل از گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، اسدالله هادی‌نژاد،معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدرگفت: مجموع کشفیات مواد مخدر چهار ماهه سال‌جاری 277 تن  که از این مقدار 11 هزارو 759کیلوگرم آن مربوط به هفته اخیر است.
وی با بیان اینکه کشفیات 4 ماهه سال قبل 262 تن بوده است، افزود: کشفیات سال‌جاری به شکل غیررسمی 6 درصد افزایش را نشان می‌دهد.
معاون مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: بیشترین حجم مواد مکشوفه از مجموع 11 هزارو 759کیلوگرم، مربوط به تریاک به میزان 10 هزار و 293کیلوگرم بوده است که 87.5 درصد مجموع کشفیات را شامل می‌شود.
هادی‌نژاد خاطرنشان کرد:  از این میزان، 1107 کیلوگرم حشیش، 138 کیلوگرم هروئین، 65 کیلوگرم مرفین،‏‏ 43 کیلوگرم شیشه، 200 کیلوگرم مواد پیش‌ساز، 17 هزار و 471 عدد قرص روانگردان و 280 کیلوگرم سایر مواد کشف و ضبط شده است.
وی با بیان اینکه این میزان از کشفیات طی 975 فقره عملیات صورت گرفته است، گفت: سرانه کشفیات مواد مخدر در این دوره 12 کیلوگرم به ازای هر عملیات بوده است.
 معاون مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: از مجموع 280  لیتر مواد پیش ساز مکشوفه در این مقطع، 159 لیتر مربوط به استان تهران و مابقی مربوط به استان البرز است.

هادی‌نژاد افزود: از مجموع 17 هزارو 471عدد قرص‌های روانگردان مکشوفه در این مقطع، بیشترین تعداد به ترتیب با 8261 عدد مربوط به استان سیستان و بلوچستان، 5380 عدد استان هرمزگان، 1803 عدد استان تهران و مابقی مربوط به استان‌های آذربایجان غربی، خراسان شمالی و گلستان است.
وی با بیان اینکه بالغ بر 79 درصد کشفیات این دوره زمانی مربوط به 6 استان کشور است، ابراز داشت: بیشترین حجم کشفیات با 2675 کیلوگرم مربوط به استان سیستان و بلوچستان است که معادل 22.8 درصد کشفیات کشور است و هرمزگان با 2458 کیلوگرم، کرمان با 1519 کیلوگرم، اصفهان با 1022 کیلوگرم، خراسان رضوی با 1011 کیلوگرم و تهران با 628 کیلوگرم به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
هادی‌نژاد بیان کرد: سهم کشفیات 3 استان اولویت‌دار حوزه مقابله در شرق کشور یعنی سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان از کشفیات کل کشور در هفته مذکور  57  درصد است.
 معاون مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر یادآور شد: طی این مدت، 157 دستگاه خودرو ، 20 دستگاه موتور سیکلت، 7 قبضه سلاح و 30 دستگاه موبایل توقیف شد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کمپرسور هوا اگر با گاز دیگری کار کند منفجر میشود.

سوال: آیا امکان استفاده از کمپرسور هوا به جای کمپرسور گاز پیرولیز (گاز طبیعی – متان) وجود دارد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »