افزایش برداشت سیر ارگانیک در هرمزگان

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس  ،محمد احمدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد گفت: برداش سیر ارگانیک در این شهرستان افزایش ۱۵ درصدی نسبت به پارسال دارد.
وی علت افزایش برداشت سیر را استفاده از آبیاری نوین، افزایش سطح زیرکشت و بذر با کیفیت عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد گفت:امسال بیش از ۷۰۰ تن سیر ارگانیک از ۱۳۰ هکتار زمین کشاورزی در بشاگرد برداشت شد.
محمد احمدی افزود: سیر قرمز بشاگرد مرغوبت‌ترین سیر در کشور است.
وی گفت: این سیر کاملا ارکانیگ است و برای تولید آن از سموم و کود‌های شیمیایی استفاده نمی‌شود.
شهرستان بشاگرد با ۳۵ هزار نفر جمعیت در ۲۷۰ کیلومتری شمال شرق بندرعباس واقع است.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *