حمله موشکی ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران اوج توحش آمریکای جنایتکار بود

‌به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، فریدون همتی در این پیام آورده است:

12 تیرماه سال 1367 یادآور حمله موشکی ناو آمریکایی وینسنس به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران است که اوج توحش آمریکای جنایتکار در این واقعه به جهانیان نشان داده شد.

هواپیمای ایرباس پرواز شماره 655 هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از مبدأ بندرعباس به مقصد دبی در حالی بر فراز آب‌های نیلگون خلیج‌فارس مورد اصابت موشک‌های آمریکا قرار گرفت که در یک مسیر عادی مسافری در حال حرکت بود و هیچ توجیهی برای این جنایت بزرگ قابل‌پذیرش نیست.

در این فاجعه 290 انسان بی‌گناه، مظلومانه به شهادت رسیدند و خلیج‌فارس به خون این شهدا رنگین گشت تا آب‌های خلیج‌فارس برای همیشه تاریخ فریادگر بی‌رحمی و ظلم شیطان بزرگ باشد.

وقوع چنین حادثه دل‌خراشی چهره واقعی آمریکا را آشکار ساخت و این کشور که همواره مدعی دفاع از حقوق بشر است، با این جنایت نشان داد که بویی از انسانیت نبرده و جان انسان‌های بی‌گناه برای آن‌ها ارزشی ندارد.

ملت بزرگ ایران در طول 40 سال گذشته با پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی در برابر استکبار جهانی و در رأس آن‌ها آمریکا ایستاده است و چنین جنایاتی نه‌تنها خللی در اراده این ملت ایجاد نخواهد کرد، بلکه عزم مردم ایران اسلامی را برای مبارزه با استکبار افزایش خواهد داد.

اینجانب فرارسیدن 12 تیرماه سی‌امین سالروز شهادت 290 مسافر پرواز شماره 655 هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران را به ملت شریف ایران و به‌خصوص مردم هرمزگان که تعداد زیادی از شهدای این حادثه از هرمزگانی‌های غیور و دلاور بودند، تسلیت عرض می‌نمایم و امیدوارم راه شهدا را با صلابت ادامه دهیم.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »