امام خمینی خواستار وحدت سیاسی مقابل آمریکا بود/ امام قدس را قبله «جهاد» قرار داد

رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت در گفت‌وگو با فارس: 

 شیخ «ماهر حمود» از روحانیون سرشناس لبنان، تاکید کرد که علاوه بر جمع میان نظریه سیاسی و تجدید دین در شخصیت امام، باید قدرت رهبری را هم به آن اضافه کرد که غربی‌ها از آن تعبیر به سحر می‌کنند.

به گزارش هرمزبان به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شیخ «ماهر حمود» رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت در لبنان، در گفت‌وگو با گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، درباره شخصیت امام خمینی (ره) گفت، امام خمینی خواستار وحدت سیاسی مقابل آمریکا بود. 

حمود توضیح داد: امام خمینی بُعد سیاسی اسلام را تجدید کردند و نظریه‌ای از اسلام را اجرایی کردند که نشان داد اسلام قادر به ایجاد نظامی معاصر طبق دستاوردهای قرن بیستم است. ایشان شخصیتی روحانی و زاهدانه و عابدانه همراه با رویکردی سیاسی داشتند و به همین دلیل شخصیتی متمایز بودند. علاوه بر جمع میان نظریه سیاسی و تجدید دین در شخصیت امام، باید قدرت رهبری را هم به آن اضافه کرد که غربی‌ها از آن تعبیر به سحر می‌کنند. زیرا امام قادر بود با کلمات خود تعداد زیادی از مردم را جمع کند و آنها را برای شهادت آماده نماید. اعتماد به نفس و اعتماد به آینده نیز از دیگر ویژگی های شخصیتی امام خمینی بود و پس از مدتی از انقلاب، کادر موردنظر خود را طبق رویکرد دینی و سیاسی اش تربیت کرد. 

این روحانی لبنان در ادامه به بیان اندیشه و مواضع امام در قبال دشمنان امت اسلامی و مسأله فلسطین و وحدت مسلمین اشاره کرد و گفت: امام خمینی از ابتدا مسلمانان را به وحدت صف دعوت کرد و قدس را قبله جهاد و عنوان وحدت میان مسلمانان قرار داد. درخواست ایشان وحدت سیاسی و یکی شدن مواضع سیاسی در برابر آمریکا بود.

به گفته حمود، «موضوع فلسطین از همان ابتدا در ذهن امام خمینی مشخص بود و با صدور فتوا مبنی بر تحویل خمس و زکات به انقلاب فلسطین نمایان شد. دیدگاه امام در قبال فلسطین یک شعار حقیقی مبتنی بر نظریه سیاسی بود و ایشان و امام خامنه‌ای پس از وی همانند روزهای اول شعار عظیم فلسطین را مطرح می‌کنند و تغییری در آن نداده ‌اند. این در حالی است که دیگر گروه‌ها در جهان اسلام پس از ده سال شعار فلسطین، به رویکردهای مسالمت آمیز و راهکار دودولتی روی آورده‌اند.

رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت افزود: انقلاب اسلامی در جهان اسلام به ویژه بر روی مقاومت لبنان و فلسطین و عراق و یمن تاثیرات بزرگی داشت و تلاش خیلی‌ها برای آسیب زدن به آن ناکام ماند. توطئه‌هایی که علیه ایران طراحی و اجرا می شود به صاحبان خود باز می گردد و به لطف خداوند شعارهای انقلاب اسلامی پیروز و محقق خواهد شد. هزینه های زیادی تحت نظارت آمریکا صرف می شود تا در میان عرب ها ایران را به جای اسرائیل دشمن معرفی کنند. 

وی در پایان رهبر معظم انقلاب را ادامه دهنده راه حضرت امام دانست و تاکید کرد: امام خامنه ای چیزی از امام خمینی کم ندارند و قدرت ایشان همه را شگفت زده کرده است. سال های رهبری ایشان همراه با برکت و تولید و ثبات و استقامت بوده و امام خامنه ای راه و روش امام خمینی را ادامه می دهند و متناسب با شرایط جدید، چیزهایی نیز به آن اضافه می کنند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »