اسکای: کوشیلنی جام جهانی 2018 روسیه را از دست داد!

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس، در چارچوب دیدار برگشت نیمه نهایی لیگ اروپا اتلتیکومادرید به مصاف آرسنال رفت. 

در جریان این بازی در دقایق ابتدایی، لورنت کوشیلنی با مصدومیت شدیدی مواجه شد که در دقیقه 12 ونگر مجبور شد که وی را با چمبرز تعویض کند. 

پس از گذشت یک ساعت، رسانه معتبر اسکای‌اسپورت در خبری فوری اعلام کرد که به دلیل پارگی آشیل کوشیلنی جام جهانی 2018 روسیه را از دست داد. 

 

ستاره 32 ساله، یکی از مدافعین برتری فرانسوی بوده و این اتفاق خبری بد برای دشام و هواداران خروس‌ها است.

البته واران و اومتیتی که فصل خوبی را با تیم‌های رئال‌مادرید و بارسلونا گذرانده‌اند زوج خوبی برای خط دفاعی تیم ملی فرانسه به شمار می‌روند.  

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *