یک زن مثل تو؛ کمپین حمایت از حجاب در آلمان

«یک زن مثل تو»؛ کمپین حمایت از حجاب در آلمانبه گزارش هرمزبان به نقل از ایکنا به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آلمان؛ «یک زن مثل تو» نام گروهی است که توسط گروهی از زنان مسلمان آلمانی در شبکه‌ اجتماعی فیس‌بوک راه‌اندازی شده است. در واقع گروهی از زنان مسلمان در آلمان به این نتیجه رسیده‌اند که نظرات و افکار خود را درباره بحث‌های جاری مانند پوشش، زندگی مسلمانان و غیره از طریق شبکه‌های اجتماعی و ایجاد کمپین در سراسر کشور با سایر زنان و مردان در آلمان به اشتراک بگذارند. علاوه بر این آنها با ایجاد صفحه‌ای در اینستاگرام، از زنان مسلمان درخواست کرده‌اند که با اشتراک عکسی از خود، به طور خلاصه توضیح دهند که پوشیدن روسری و حجاب در زندگی آنها چه نقشی دارد.

اعضای گروه فیس‌بوکی «یک زن مثل تو» هفته گذشته سعی کردند تا توجه مردم در شهر «دلمنهورست» آلمان را به ناعادلانه بودن ممنوعیت حجاب برای زنان جوان مسلمان جلب کنند.

این برای دومین‌بار است که زنان مسلمان این گروه سعی می‌کنند درباره شرایط و وضعیت زنان مسلمان با اهالی شهر دلمنهورست در خیابان گفت‌وگو کنند.

در گزارشی که در همین ارتباط در صفحه فیس بوک این گروه منتشر شده، آمده است:« هوا خیلی خوب بود و باید بگوییم که این‌بار شرایط در دلمنهورست نسبت به دفعه قبل بسیار متفاوت بود. لحظاتی وجود داشت که درخواست ما برای 10 دقیقه صحبت‌ردن با زنان رد می‌شد، برخی از زنان نمی‌خواستند در بحث شرکت کنند و ما باید درباره مسائل جاری مانند ممنوعیت روسری و غیره نظر آنها را جلب می‌کردیم. البته، نظرات مخالفان را هم شنیدیم. افرادی هم خودشان آمدند، به ما شجاعت دادند و گفتند که نباید تسلیم شویم. در این زمان، بحث‌هایی طولانی ایجاد می‌شد و این بسیار خوب بود. بسیاری از زنان گفتند که با زنان مسلمان مشکلی ندارند، اما با برخی از مردان مسلمان که رفتار خوبی ندارند و زنان را سرکوب می‌کنند، مشکل دارند. زنان دیگری هم نمی‌توانستند بین فرهنگ شرقی، سنت و اسلام تمایز قائل شوند. آنها متوجه نیستند که رفتار بد افراد، ربطی به اسلام ندارد. اکثر منتقدان هم در پایان بحث گفتند که ما باید این حرکت را ادامه دهیم، چرا که این اقدامات می‌تواند گامی مؤثر برای بالابردن تحمل در جامعه باشد. البته این کار باید از سوی هر دو طرف انجام شود.»

«یک زن مثل تو»؛ کمپین حمایت از حجاب در آلمان

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »