نشست فرماندار ویژه میناب با مشاور رسانه ای صندوق بيمه كشاورزي کشور

هرمزبان: نشست فرماندار ویژه شهرستان میناب با مشاور رسانه ای صندوق بیمه کشاورزی و مدیر گروه خدمات بیمه ای کشاورزی استان هرمزگانبه گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، علیرضا پاکدامن در نشست با  مشاور رسانه اي صندوق بيمه كشاورزي کشور  اظهار کرد : عملکرد بسیار خوب بیمه در بخش کشاورزی می تواند باعث رونق هر چه بیشتر این بخش شود.

وی ادامه داد : ان شا الله در آینده شاهد افزایش تعداد محصولات هرمزگان در لیست بیمه باشیم و این روند در هرمزگان و به ویژه در شهرستان میناب صورت گیرد.

نماینده عالی دولت در شهرستان میناب گفت : در سال گذشته کشاورزان هنگام برداشت محصول گوجه فرنگی با مشکلاتی مواجه شدند که توانستیم با همکاری دستگاه های ذیربط به صورت مقطعی محصول آنان را از طریق چند کارخانه رب گوجه فرنگی در کشور جذب نمائیم اما در هر صورت آنان دچار لطمات زیادی شدند.

وی گفت : صندوق بیمه با پرداخت به موقع خسارت های بیمه شدگان و انجام کار های ویژه باعث افزایش اعتماد کشاورزان به این صندوق می شود .

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میناب تصریح کرد : یکی از موضوعاتی که می تواند باعث کاهش خسارات کشاورزان در حوادث احتمالی در آینده شود؛ این است که کشاورزان از آموزش های لازم بخوردار باشند .

وی در ادامه سخنان خود خطاب به سازمان جهاد کشاورزی و همچنین صندوق بیمه کشاورزی تاکید کرد : در جهت آموزش کشاورزان اقدامات عملی انجام دهند.

پاکدامن همچنین با اشاره به بارش تگرگ در ماه گذشته در شهرستان میناب و خسارت وارده به کشاورزان شهرستان میناب خواستار شد : صندوق بیمه کشاورزی در جهت پرداخت خسارت کشاورزان اقدام کند.

مشاور رسانه اي صندوق بيمه كشاورزي کشور نیز گفت : با افزایش کشاورزی و دامداری در کشور صندوق بیمه در واقع قدرت ریسک پذیری کشاورزان را بالا خواهد برد و صندوق بیمه در شرایط بحرانی می تواند به کشاورزان و دامداران کمک کند.

محمد شهركي همچنین افزود : خسارت های وارده به کشاورزان بیمه شده در شهرستان میناب ، بر اثر بارش تگرگ نیز با هماهنگی های صورت گرفته پرداخت خواهد شد.

مدیر گروه خدمات بیمه ای کشاورزی استان هرمزگان نیز در این نشست گفت : توجه دولت در تامین امنیت محصولات کشاورزی است و باید سرمایه گذاران در بخش کشاورزی را به سمت بیمه هدایت کنیم.

وی تصریح کرد :صندوق بیمه کشاورزی در تلاش است با هدایت کشاورزان و بیمه شدن محصولات تولیدی آنها ، دیگر دغدغه ریسک پذیری تولید را نداشته باشند.

داوود توشنی گفت : با توجه به بارش تکرگ در شهرستان میناب خسارات زیادی به این بخش و ارده شده است افزود : پرداخت خسارت آن دسته از افرادی که محصولاتشان بیمه است و حتی از ما طلب دارند ، پرداخت می شود.

منبع: روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان میناب

کد خبر: 3943203

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »