مدیر امنیتی فیسبوک اخراج شد/ تلاش های استاموس برای شفاف سازی انتخابات آمریکا نتیجه ای معکوس داد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مدیر امنیتی فیسبوک در شرایطی اخراج شد که این روزها مدیران این شرکت  با اتهاماتی سنگین مثل افشای اطلاعات کاربران به برخی سرویس های جاسوسی روسیه  رو به رو شده اند .

به گزارش هرمزبان به نقل از سرویس آی تی انتخاب به نقل از سی ان بی سی، الکس استاموس رئیس ارشد  امنیت اطلاعات فیس بوک، پس از اختلاف نظر درباره اینکه چگونه شبکه های رسانه های اجتماعی باید از گسترش ناامنی مطلع شوند، اخراج شد . این خبر ابتدا توسط نیویورک تایمز گزارش شد و بعد به طور مستقل توسط رویترز و وال استریت ژورنال نیز تایید شد.

 

استاموس در یک توئیت گفت که او هنوز مشغول به کار است، اما نقش او در  “بررسی خطرات امنیتی در حال ظهور و کار بر روی امنیت انتخابات” حذف شده است.

استاموس یکی از افرادی است که بارها تلاش کرده  به بررسی و افشای فعالیت روسیه در فیس بوک و افزایش مسئولیت شرکت در دنیای تکنولوژی اقدام کند.

وی روز شنبه پس از گزارش نیویورک تایمز در خصوص دخالت ترامپ در جریان انتخابات و سرقت اطلاعات میلیون ها کاربر فیسبوکی ،  چندین بار توییت کرد و خواهان شفاف سازی و باز شدن فضای تحقیقات برای کشف ابعاد این ماجرا شد.

مدیر امنیتی فیسبوک اخراج شد/ نفوذ روسیه در انتخابات آمریکا زیر سر فیسبوک است ؟!

برای مثال او در توییتر نوشت: “مشکلات بزرگی وجود دارد که شرکت های بزرگ فناوری باید در حل آن بهترعمل کنند. ما در مجموع در مورد آنچه که می سازیم و تاثیری که در جهان می گذاریم بیش از حد خوش بینیم .من همیشه احساس کردم که افرادی که روی این مشکلات کار می کنند باید به طور عمومی  با مردم مشارکت کنند. این کار به این معنی است که باید اعتماد سازی نسبت به همکاران و کارفرمایان متعادل شود. “

استاموس نخستین مدیر اجرایی رده  بالا خواهد بود که این شرکت را ترک می کند؛ چرا که اختلاف بر سر اخبار و اطلاعات منتشره توسط فیسبوک محور مجادلات بین او و فیسبوک است .

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »