چگونه در ایام نوروز سارقان را کیش و مات کنیم؟

چگون در ایام نوروز سارقان را کیش و مات کنیم؟به گزارش هرمزبان به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در ایام نوروز برای جلوگیری از سرقت، پلیس گشت‌هایش را در شهر افزایش می‌دهد اما در کنار حضور پلیس در محله‌ها، با رعایت نکات ایمنی می‌توانید از شر دزدان در امان باشید.

در طول سفر باید مراقب وسایل و کیف خود باشید تا در نوروز سارقان برای شما خاطره‌ای تلخ را رقم نزنند.

مهار سارقان خانه

هنگام سفر خانه را به شخصی امین بسپارید. از نگهداری طلا و جواهرات و وجه نقد در منزل خودداری کنید. از اموال خود سوابقی مانند عکس تهیه کرده که در صورت بروز سرقت پلیس بتواند در شناسایی اموال سرقتی سریع عمل کند.

هنگام خروج چند روزه از خانه از لامپ‌های تایمر دار استفاده کنید. درها و حتی پنجره‌ها را با ابزار ایمن قفل کرده و موارد ایمنی اماکن را رعایت کنید.

سارقان تحت عنوان‌های مختلف می‌خواهند که در مجتمع باز شود. اگر به تازگی کلیدهایتان گم شده نسبت به تعویض قفل‌ها اقدام کنید. زیورآلات و جواهرات قیمتی خود را به صندوق‌های امنیتی بسپارند. توجه داشته باشید سارقان با شیوه‌های مختلف از جمله در لباس مهمانی که منزل فامیلش را گم کرده به شناسایی اماکن خالی می‌پردازند.

در صورتی‌که در یک خیابان چند خانه خالی از سکنه می‌شود کلانتری را در جریان قرار دهید تا کنترل و مواظبت بیشتری اعمال شود. مشخصات و شماره سریال اموال از جمله لوازم خانگی، لوازم صوتی و تصویری، فرش، اشیای قیمتی و طلاجات را به صورت دقیق یادداشت در جایی مطمئن مخفی و نگهداری کنید.

چگون در ایام نوروز سارقان را کیش و مات کنیم؟

دستورالعمل‌های ایمنی قبل از ترک خانه

جلال ملکی – سخنگوی آتش‌نشانی: آشپزخانه خانه‌ها و آبدارخانه‌های شرکت‌ها، ظرفیت بالایی برای حادثه دارند. قبل از ترک خانه، تمام وسایل برقی و گازسوز را بررسی کرده، وسایل غیرضروری را خاموش کنید و اگر هیچ وسیله برقی و گازسوز ضروری ندارید، کنتور برق را قطع کرده و شیر اصلی گاز را از داخل واحد ببندید و اگر قصد روشن نگه داشتن یخچال را دارید، تنها فیوز آشپزخانه را روشن نگه دارید و سایر فیوزها را قطع کنید. مواد قابل اشتعال مانند کاغذ باطله، روزنامه، نایلون و… را دراطراف و پشت یخچال یا نزدیک سیم‌های برق قرار ندهید. شیرفلکه اصلی آب سرد و گرم را ببندید. اگر می‌دانید که یکی از شیرها دچار نشتی است، مشکل را رفع کنید.

بیشتر بخوانید:راهکارهای نگهداری از اشیاء قیمتی در ایام عید

پیش از سفر، از وضع جوی جاده‌ای که قصد حرکت در آن را دارید مطلع شوید و اگر وضعیت را نامساعد دیدید، سفر را به تعویق بیندازید.

چنانچه خانه یا محل کار شما مجهز به سیستم دزدگیر یا آژیر است، قبل از مسافرت آنها را بررسی کنید و از سلامت و کارکرد صحیح آن مطمئن شوید و هنگام سفر، آنها را در حالت روشن قرار دهید. اگر قصد استفاده از خودروی شخصی ندارید و آن را در پارکینگ یا حیاط خانه متوقف کرده اید، از بسته بودن درهای آن مطمئن شوید. بهتر است برق باتری آن را نیز قطع کنید. پیش از حرکت، از سلامت خودروی خود مطمئن شوید. لوازم ضروری مانند جعبه کمک‌های اولیه، زاپاس سالم، مثلث احتیاط و… را همراه داشته باشید. در طول سفر، از پاک کردن شیشه‌ها و چراغ‌های خودرو غافل نشوید. یکی از دلایل بروز تصادفات بویژه در شب، کثیف بودن شیشه‌ها و محدودیت دید راننده است.

یک دستگاه خاموش‌کننده در خودروی خود داشته باشید. بعضی افراد بسادگی خاموش‌کننده را که از ضروری‌ترین لوازم سفر است خارج کرده و به جای آن، وسیله دیگری قرار می‌دهند که بسیار اشتباه است.

چگون در ایام نوروز سارقان را کیش و مات کنیم؟

مراقب وای‌فای رایگان باشید

سرهنگ علی نیک نفس – سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا: نوروز، بسیاری از مسافران هنگام سفر از اینترنت رایگان هتل‌ها و مراکز تفریحی استفاده می‌کنند؛ موضوعی که گرچه در نگاه اول نشان‌دهنده خدمات خوب است، اما در این میان عده‌ای سودجو براحتی با استفاده از وای‌فای رایگان دست به سرقت اطلاعات مسافران می‌زنند.

چگون در ایام نوروز سارقان را کیش و مات کنیم؟

بسیاری از هموطنان در ایام نوروز و در سفر، با لپ‌تاپ، تبلت یا گوشی هوشمند خود در هرکجا به اینترنت رایگان وصل می‌شوند، غافل از این‌که بسیاری از هکرها از طریق همین اینترنت رایگان اقدام به سرقت اطلاعات شخصی افراد می‌کنند. بیشتر هکرها در مراکز اقامتی بین راهی و توریستی با اینترنت‌های رایگان و بدون‌رمز عبور براحتی به اطلاعات افراد دسترسی پیدا می‌کنند. به دلیل همزمانی استفاده چند نفر از یک دستگاه، مجرمان نامرئی براحتی سایت‌های دیده شده را مشاهده و دستگاه شما را هک می‌کنند. بهتر است تمامی اطلاعات مهم و شخصی خود را قبل از سفر در یک هارد یا فلش تخلیه کرده و این اطلاعات را همراه خود به سفر نبرید. همچنین اگر در طول روز قصد دارید از اینترنت باز و رایگان استفاده کنید، روی دستگاه خود دیوار آتشین (فایر وال) را نصب کنید. هنگام سفر برای لپ‌تاپ، تبلت و تلفن همراه خود از رمزهای ترکیبی و پیچیده مانند حروف، علائم و عدد استفاده کنید تا در صورت سرقت کسی نتواند به اطلاعاتشان دست یابد. همچنین بهتر است در هنگام سفر به جای اعتماد و استفاده از اینترنت رایگان بدون رمز از بسته‌های اینترنت اپراتورها استفاده شود.

دزدان خودرو همچنان پر کار

چگونه در ایام نوروز سارقان را کیش و مات کنیم؟

در این ایام فقط سارقان خانه فعال نیستند، بلکه سارقان خودرو و لوازم آن هم همچنان فعال هستند. در مسافرت باید مراقب خودروی خود باشید تا مجبور نشوید بدون ماشین به شهرتان برگردید.

به لحاظ ایمنی، خودروی خود را به وسایل امنیتی و تاخیرانداز مانند قفل فرمان و پدال تجهیز کنید.خودرو را در اختیار افراد غریبه و به بهانه‌های مختلف حتی برای لحظاتی قرار ندهید. از گذاشتن سوئیچ بر روی خودرو حتی برای لحظاتی کوتاه خودداری کنید. پس از ترک خودرو از بسته بودن در‌ها و شیشه‌ها مطمئن شوید.از پارک کردن خودرو در جاهای تاریک و دور از دید بپرهیزید و در صورت امکان خودرو را در پارکینگ پارک کنید. هنگام خرابی خودرو هیچگاه نگذارید کسی پشت فرمان خودروی شما بنشیند.

در صورت وقوع هرگونه حادثه و مراجعه به مراکز درمانی خونسردی خود را حفظ کرده و وسیله نقلیه‌تان را در جای مطمئن پارک و قفل کنید.

تصادفات ساختگی شگرد برخی سارقان است؛ در این موارد احتیاط کرده و خودروی خود را خاموش کنید. هیچ‌وقت کودکان خردسال را تنها در خودرو رها نکنید. اسناد و اوراق با‌ارزش را در ماشین نگهداری نکنید. به‌هیچ‌وجه خوراکی و نوشیدنی از افراد ناشناس دریافت نکنید. تا حد ممکن از گذاشتن وسایل بر روی سقف خودرو خودداری کنید.

منبع:جام جم

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

یک نظر

  1. خوب اصلا بفهمن خونه نیستیم، وقتی قفل ضد دیلم روی درب واحدمون نصب کردیم، دزده خودشو بکشه هم نمیتونه از در بیاد تو. میمونه بالکن، کافیه جلوی بالکن یا شیشه پنجره ها، نرده بکشیم یا اگر نرده قشنگ نیست، مقاوم ساز شیشه نصب کنیم که اصلا معلوم هم نمیشه و برای اینکه دزد نتونه با پیچگوشتی پنجره ها رو باز کنه، کافیه دو تا سوراخ هم روی پنجره از داخل بکنیم و دوتا پیچ بهشون ببندیم. حالا در مرحله اخر، تو هر کانال کولر دو تا لوله پی وی سی بذاریم که دزد نتونه ازش بیاد داخل. دیگه دزدا باید برن دنبال یه کار دیگه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »