
به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ، اله مراد عفیفی پور مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از ترابری ۱۷ میلیون و ۱۳۳ هزار نفر سفر دریایی در ۱۱ ماه امسال خبر داد.
وی افزود:در این مدت، در مجموع ۹۸ میلیون و ۱۸۷ هزار و ۳۲۲ تن کالای نفتی و غیر نفتی در بنادر این استان تخلیه و بارگیری شد که ۷ و نیم درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش عملیات داشته ایم.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به افزایش ۷ ونیم درصدی عملیات جابجایی کالای غیرنفتی در بنادر این استان، گفت: از مجموع عملیات انجام شده، ۶۴ میلیون و ۸۹۷ هزار و ۱۴۵ تن مربوط به کالاهای غیر نفتی و ۳۳ میلیون و ۲۹۰ هزار و ۱۷۷ تن به کالاهای نفتی با ۵و ۸ دهم درصد افزایش اختصاص دارد.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














